Dobrodelna ekipa Svet Real

Dobrodelna ekipa Svet Real

Prisotni na 24-urnem dobrodelnem veslanju

Torek, 31. maj 2022

 

Po dveh letih smo ponovni sodelovali na 24-urnem dobrodelnem veslanju, ki se je odvijalo v CrossFit centru Ljubljana, na Šmartinski cesti 106. To je bil že peti dogodek v sedmih letih. V preteklih dveh letih je na žalost dogodek odpadel zaradi Covida-19. Prav zaradi tega, smo se letos še toliko boljo potrudili, saj smo vsi skupaj preveslali več kot 2.300,00 km in hkrati zbrali več kot 9.000,00 €, kar je najboljši rezultat do sedaj.

Z veslanjem smo pričeli v petek, 20.05.2022 ob 15:00, končali pa naslednji dan ob enaki uri. Da, pravilno ste prebrali, bili smo fizično prisotni 24-ur in bore malo spali, oziroma nič. Akcija je potekala v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Moste Polje, kjer smo v projektu Veriga dobrih ljudi zbirali sredstva za otroke iz socialno šibkih družin.

Letos so začetni zaveslaji pripadli našim najmlajšim, na kar smo še posebej ponosni, saj je to dokaz, da se tudi otroci zavedajo, kako pomembno je pomagati svojim sovrstnikom, ki so v stiski. Hkrati se pa zavedajo kako pomembna je fizična aktivnost za njihovo zdravje.

 

 

V poznih popoldanskih in večernih urah se je zbralo zelo veliko število ljudi, kar pomeni, da se je bilo potrebno boriti za prostor na veslaču.

 

V nočnih oziroma poznih jutranjih urah, ko je bilo najtežje in nas je že skoraj premagal spanec, nas je pokonci držal Luka Dončić in njegova ekipa Dallas Mavericks. Na žalost je Dallas našega Luke izgubil tekmo in se nismo mogli veseliti. Smo pa zato v tem času preveslali zelo veliko kilometrov.

 

Kmalu po končani tekmi je posijalo jutranje sonce. S sončnimi žarki so tudi vsi prisotni dobili dodatno energijo in pozabili na spanje. Spoprijeli so se z veslanjem in držali vse veslače v obratovanju do konca.

 

V imenu družbe SVET REAL d.o.o. se zahvaljujemo vsem prisotnim, ki ste podprli dobrodelno akcijo in ste tako ali drugače pomagali, da smo vsi skupaj dosegli tako dober rezultat.

Se vidimo zopet prihodnje leto!