Ekipa nepremičninskih posrednikov Svet Real

Ekipa nepremičninskih posrednikov Svet Real

Okrepili smo našo ekipo

Torek, 28. september 2021

Z željo po nadaljnji rasti smo se odločili za dodatno okrepitev ekipe nepremičninskih posrednikov. V začetku meseca septembra se je nam pridružila nova članica Špela. 

 

Špela Černe

Špela se je izobraževala na Fakulteti za Management Koper, smer Management. Tekom študija je vse bolj spoznavala nepremičninski trg in se tako odločila za samostojno delo z ljudmi ter izbrala individualni pristop k posameznikom.  Za njo je že nekaj let izkušenj pri delu z nepremičninami. Kot sama pravi, je zanjo svet nepremičnin velik del njenega življenja in tako svoj poklic opravlja s popolno predanostjo. Špela se bo osredotočala predvsem na delo na področju stanovanjskih nepremičnin. 

Kontaktirajte Špelo: E-mail Linkedin

 

Ekipa v Ljubljani

S tem, ko se nam je pridružila še Špela smo zaključili cikel širitve ekipe za leto 2021. V začetku leta je bil cilj, da povečamo ekipo nepremičninskih posrednikov, da lahko strankam ponudimo najvišji nivo storitev nepremičninskega posredovanja. Hkrati pa smo želeli povečati ekipo, da smo lahko učinkovito prisotni na vseh želenih področjih v Sloveniji (Ljubljana z okolico, Gorenjska, Primorska, Dolenjska). Naša ekipa nudi storitve posredovanja na področju stanovanjskih in poslovnih nepremičnin. Trenutno imamo znotraj agencije uravnoteženo oblikovana dva oddelka in sicer oddelek za stanovanjske nepremičnine (4 posredniki) in oddelek za poslovne nepremičnine (4 posredniki). Vsak je specialist na svojem področju, seveda pa med seboj odlično sodelujemo.