Slika gradbišča Šmarje-Sap

Slika gradbišča Šmarje-Sap

Gradnja projekta v Šmarju-Sap se približuje koncu

Četrtek, 24. avgust 2023

Pred enim letom, smo Vas informirali o začetku gradbenih del na projektu v Šmarju-Sapu, kjer se izvaja gradnja štirih modernih, samostojnih, pasivnih in samooskrbnih hiš. Z navdušenjem Vam sporočamo, da se celoten projekt bliža zaključku gradnje.

 

Način gradnje

Gradnja celotnega projekta se izvaja na ključ z grobo urejeno okolico in z najkakovostnejšimi materiali na trgu. Te hiše omogočajo izjemno udobje ob nizki porabi energije, saj s pomočjo sončnih celic (Viessmann) na strehi proizvajajo lastno električno energijo, kar zmanjšuje stroške vzdrževanja. Toplotna črpalka Viessmann zagotavlja ogrevanje s talnim gretjem, medtem ko prezračevalni sistem istega proizvajalca nenehno dovaja svež zrak. Hiše so opremljene z vhodnimi vrati Pirnar, notranjimi vrati Lip Bled, okni MIK Celje ter zunanjimi žaluzijami Senčila Bled. V kopalnicah se nahajajo sanitarni elementi priznanih proizvajalcev Geberit, Hansgrohe in Kolpasan. S takim načinom gradnje želimo doseči visoke standarde, ki združujejo trajnost in napredno tehnologijo za izjemno bivanje.

 

Faza gradnje projekta

Hkrati s končevanjem notranjosti hiš potekajo tudi postopki priključevanja na infrastrukturo, vključno z električnim omrežjem, vodovodom in odvajanjem odpadnih voda. Ob primopredaji bodo vse hiše zgrajene na ključ in popolnoma funkcionalne. V okolici se izvajajo zaključni posegi, vključno z urejanjem dovozne poti in dvorišč.

 

Moderna arhitektura s sodobni tlorisi in odprtimi svetlimi prostori

Hiše obsegajo 125,00 m2 bivalne površine in so zasnovane v dveh etažah. Pritličje je namenjeno dnevno-bivalnemu delu. V pritličju je predprostor, velik bivalni prostor s kuhinjo, tehnični prostor, kjer so nameščene vse strojne inštalacije prezračevanja in talnega gretja, ter WC s kopalnico. Ob izhodu iz bivalnega prostora na dvorišče je nadkrita terasa v velikosti približno 15,00 m2. V zgornjem nadstropju je predprostor, spalnica z garderobno sobo, dve otroški sobi, dve kopalnici in utility. Vsaka hiša stoji na samostojni parceli v velikosti približno 500,00 m2, kjer sta tudi dve urejeni parkirni mesti. Dostop do parcel je urejen po asfaltirani cesti.

 

Prodaja

V kratkem pričakujemo, da bomo opravili s primopredajo prve hiše, kar pomeni, da bo ena družina lahko kmalu uživala v novem okolju, ki nudi udobno bivanje in temelji na visokih standardih trajnosti in energetske učinkovitosti.

Trenutno opravljamo sestanke/oglede prostih hiš s potencialnimi kupci. V kolikor se tudi Vi zanimate za nakup omenjenih hiš, nas lahko kontaktirate in si bomo vzeli čas za Vas.

Največja prednost projekta je v tem da se hiše prodajajo na ključ z grobo urejeno okolico, ter vse opisano dobite v ceni, ki za posamezno hišo znaša 469.000,00 €.

Več o projektu si lahko preberete na povezavi: https://www.svet.si

Vodja projekta Goran Grbić: 041/273-492 ali  E-mailLinkedin