Projekt Šmarje Sap

Projekt Šmarje Sap

Želite moderno hišo v Šmarju-Sap?

Ponedeljek, 4. april 2022

V letošnjem letu bodo na trg prišle štiri (4) moderno zasnovane hiše na zelo dobri lokaciji. Pripravili smo kratek članek, kjer vam želimo bolj podrobno predstaviti mini projekt Šmarje Sap.

 

Zakaj izbrati Šmarje Sap?

Šmarje-Sap je kraj, ki je nastal leta 1961 z združitvijo samostojnih naselij Šmarja in Sapa. Naselje spada v Občino Grosuplje in je od isto imenovanega kraja oddaljena zgolj 4 km. Hkrati je oddaljeno borih 10 km od prestolnice Ljubljane. V naselju je vsa potrebna infrastruktura (vrtec, osnovna šola, banka, pošta, trgovina, lekarna...). Zaradi svoje lege in infrastrukture je postala zelo zaželena lokacija za vse starostne skupine. Z izgradnjo AC priključka Šmarje-Sap v letu 2017 se je prometna povezava z naseljem še dodatno izboljšala. Naselje trenutno šteje dobrih 1500 prebivalcev, od katerih je večina zaposlena v Ljubljani.

 

Sodelovanje pri projektu

V zadnjih letih smo opazili pomanjkanje novih kvalitetnih hiš na trgu v okolici Ljubljane. Glede na to, da je lokacija Šmarje Sap zelo zaželena med kupci, smo se odločili priskočiti na pomoč. Poiskali smo investitorja, ter mu pomagali zasnovati projekt za izgradnjo novih samostojnih hiš. S tem smo želeli omogočiti kvalitetno bivanje družinam na odlični lokaciji.

 

Moderne enostanovanjske hiše 

Projekt je zasnovan iz štirih samostojnih hiš. Investitor je razmišljal tudi o dostopnosti, saj so hiše oddaljene manj kot 1,0 km od AC priključka. Arhitekturna zasnova predvideva enoten videz vseh stanovanjskih hiš in zunanje ureditve, s čimer se zagotavlja visok standard bivanjske kulture.

Hiše obsegajo 125,00 m2 bivalne površine in so zasnovane v dveh etažah. Pritličje je namenjeno dnevno-bivalnemu delu. V pritličju je predprostor, velik bivalni prostor s kuhinjo, tehnični prostor, kjer so nameščene vse strojne inštalacije prezračevanja in talnega gretja, ter WC s kopalnico. Ob izhodu iz bivalnega prostora na dvorišče je nadkrita terasa v velikosti približno 15,00 m2. V zgornjem nadstropju je predprostor, spalnica z garderobno sobo, dve otroški sobi, dve kopalnici in utility. Vsaka hiša stoji na samostojni parceli v velikosti približno 500,00 m2, kjer sta tudi dve urejeni parkirni mesti. Dostop do parcel je urejen po asfaltirani cesti.

 

Prodaja

Uradna prodaja hiš se bo začela po pridobitvi gradbenega dovoljenja. Pričakujemo, da bo to nekje v juniju 2022. Najboljša stvar pri projektu pa je, da kljub dobri lokaciji, tlorisu in velikosti zemljišča, bo cena za posamezno hišo 449.000 EUR. Trenutno lahko opravite neobvezujočo rezervacijo in vas bomo kontaktirali ob pričetku prodaje hiš.

 

Vodja projekta Goran Grbić: 041/273-492 ali  E-mail Linkedin