Vidikovac Residence - desni del

Vidikovac Residence - desni del

Vidikovac Residence - levi del

Vidikovac Residence - levi del

Želite moderno stanovanje v sončni Puli?

Sreda, 25. januar 2023

Želite uživati v sončni Istri? Pula ponuja izjemno geografsko lokacijo z obilico sončnih dni. Stanovanja v projektu Vidikovac Residence so moderna, z velikimi terasami in lastnimi parkirnimi mesti.

Mesto Pula je na južnem delu Istrskega polotoka. Hkrati je največje mesto v Istri z okoli 60.000 prebivalci in je tudi edino mesto v Istri, ki živi skozi celo leto. V poletnih mesecih se ta številka drastično spremeni, saj sprejme okoli 100.000 turistov v enem mesecu. Skozi celo leto Vam Pula nudi 125 sončnih dni, kar pomeni, da lahko uživate v njenih lepotah tudi izven turistične sezone. 

 

Gradnja projekta Vidikovac Residence

Gradnja projekta poteka po načrtu, predvideni zaključek je oktobra 2023/marca 2024. Sam projekt je razdeljen v dva dela, levi in desni del. Gradnjo celotnega projekta so začeli na desnem delu, ki je sestavljen iz štirih objektov (G, H, I in J). Trenutno se na tem delu projekta, v notranjosti izdelujejo tlaki in notranji ometi. Na zunanjem delu se trenutno izdeluje fasada.

Na levem delu, ki je sestavljen iz preostalih šestih objektov (A, B, C, D, E in I) se zaključuje z zidanjem objektov, kar pomeni, da se projekt bliža zaključku 3. gradbene faze. V kratkem bodo začeli izdelavo strojnih in električnih inštalacij, ter z vgradnjo stavbnega pohištva. 

 

Prodaja na projektu Vidikovac Residence

V celotnem projektu je trenutno prodanih 26 od 38 stanovanj. V zadnjem času je veliko zanimanja za nakup stanovanja, zato pričakujemo v kratkoročnem obdobju dodatne podpise predpogodb. Razpoložljiva stanovanja lahko preverite na naši spletni strani: https://www.vidikovac-residence.hr/sl/Izberi-stanovanje/

Če se zanimate za nakup stanovanja v projektu Vidikovac Residence, vam priporočamo, da nas kontaktirate na e-pošto: jaka@premiumnekretnine.hr ali nas pokličete na telefonsko številko: +385 91 903 2428