Premium nekretnine

Premium nekretnine

Širimo se na Hrvaško

Sreda, 19. maj 2021

V prvem tednu meseca maja smo podpisali pogodbo o poslovnem sodelovanju z nepremičninsko agencijo Premium nekretnine v Istri.  Naša želja je dodatno približati Hrvaško slovenskim kupcem in ponuditi zanesljivost pri nakupu. Trenutno ima agencija na Hrvaškem zaposlene tri osebe, tj. dva nepremičninska posrednika in vodjo projektov. Hrvaška tako slovenskim kupcem ponuja izjemno kulinarično doživetje, čudovito naravo in pa v povprečje nižje cene nepremičnin v primerjavi s Slovenijo.

 

Zakaj se širimo na Hrvaško?

Čudovito vreme, več kot 1000 otokov in 6000 km obale vzdolž kristalno čistega Jadranskega morja uvrščajo Hrvaško med najboljše počitniške destinacije na svetu. Hrvaška poleg tega ponuja tudi izjemno gastronomsko in rekreativno izkušnjo.

Z nepremičninskega vidika je Hrvaška izjemno zanimiv trg, saj kot trg ponuja nižje cene in predvsem večjo ponudbo. V zadnjih dvajsetih letih so slovenski in nemški kupci krepko na prvem mestu po številu kupljenih nepremičnin na Hrvaškem (med vsemi tujci). Glavna pomankljivost hrvaškega nepremičninskega trga je, da ni tako dobro urejen kot slovenski. Tako se na žalost vsako leto srečamo s primeri,  kjer se nakup nepremičnine spremeni v nočno moro. Kupci ob nakupu ne preverijo dokumentacije oziroma se ne posvetujejo z nepremičninskim agentom in kupijo nepremičnine, ki nimajo gradbenega dovoljenja, so brez urejenega dostopa do parcele ali pa so komunalno neurejene, če samo naštejemo par glavnih težav pri nakupu nepremičnin. 

Agencija Premium nekretnine je postala naša partnerska firma, skupaj bomo delovali na področju Slovenije in Hrvaške Istre. Za partnersko sodelovanje smo se odločili, saj verjamemo da smo strokovnjaki za Istro in lahko ponudimo slovenskemu tržišču široko ponudbo kakovostnih nepremičnin. 

 

Kaj lahko ponudimo?

Zanesljivost pri nakupu nepremičnine. Zaradi lokalne prisotnosti in odličnega poznavanja hrvaške zakonodaje smo odlično pozicionirani, da lahko nudimo vrhunsko storitev. Vse naše nepremičnine so temeljito preverjene, tako ste lahko vi kot stranka mirni pri nakupu.

Visoko kakovostne nepremičnine. V naši ponudbi boste našli predvsem hiše in stanovanja višje kakovosti, ki se nahajajo na dobrih lokacijah. Prav tako se v naši ponudbi nahajajo tudi lastni investicijski projekti, za katere verjamemo da predstavljajo dobro priložnost za nakup.

Naši oglasi so vidni v 8 državah po Evropi. Če prodajate nepremičnino na Hrvaškem morate biti vidni širom Evrope, da lahko dosežete maksimalno število potencialnih strank. Prisotni smo na največjih portalih v Nemčiji, Avstriji, Sloveniji in drugje.

Sodelovanje v projektih. V letu 2021 in 2022 bomo na Hrvaškem sodelovali pri več investicijskih projektih. Vodimo projekt od nakupa nepremičnine, adaptacije/izgradnje, trženja vse do končne prodaje. 

 

Kontaktirajte nas ali naše partnerje, če vas zanima nakup ali prodaja nepremičnine na Hrvaškem!