Poslovna stavba Svet Real

Poslovna stavba Svet Real

Novi poslovni prostori: selitev na Rovšnikovo 2

Petek, 28. maj 2021

Preselili smo se na novo lokacijo!

Zaradi rasti družbe SVET REAL d.o.o. smo v letu 2020 svoje poslovne prostore iz Kamniške ulice 47 preselili v prostornejše poslovne prostore na Rovšnikovi ulici 2, kjer nas najdete v prvem in drugem nadstropju poslovne stavbe. Lokacija je zaradi bližine avtoceste in obvoznice zdaj še dostopnejša. Za naše poslovne partnerje in stranke pa je zdaj zagotovljeno tudi večje število parkirnih mest. 

 

Naši sosedje

Poslovno stavbo si delimo še z dvema podjetima. V pritličju se nahajata arhitekturni biro POINT d.o.o. in PODJETJE TEHNIKA d.o.o. V nadaljevanju je kratek opis obeh družb, s katerima delimo poslovno stavbo.

Biro POINT d.o.o. je večkrat nagrajeni arhitekturni biro, ki nudi kakovostne storitve na področju arhitekture in inženiringa. Svojim strankam zagotavljajo popolno podporo od idejne rešitve do urejanja celotne tehnične dokumentacije za pridobitev gradbenega dovoljenja in izvedbe, ter  od projektantskega nadzora do pridobitve uporabnega dovoljenja.

Podjetje Tehnika d.o.o. nudi kadrovsko svetovanje in opravlja selekcije kadrov po meri naročnika. Kadar so predmet iskanja deficitarni poklici, Podjetje Tehnika d.o.o. iskanje in selekcijo kadra razširi na celotno regijo Balkana in delodajalcem za njihove bodoče sodelavce zagotavlja administrativno podporo pri vseh postopkih pridobivanja dokumentacije za prebivanje in delo v Sloveniji.

 

Obiščite nas na novi lokaciji!