Ekipa Svet Real

Ekipa Svet Real

Povečali smo našo ekipo

Ponedeljek, 14. junij 2021

V aprilu in maju se je naša ekipa še dodatno okrepila. Po selitvi na novo lokacijo je bilo povečanje ekipe naslednji logičen korak v smeri nadaljevanje zgodbe uspešne nepremičninske agencije. Pridružila sta se nam dva nova sodelavca, Andraž in Goran.

 

Andraž Žele

Andraž je bil do sedaj študent na Ekonomski fakulteti, kjer ob delu še vedno nadaljuje študij na podiplomski smeri Mednarodno poslovanje.  Kot sam pravi, ga je »od vedno« zanimala prodaja zato se je odločil, da se bo preizkusil v poslu nepremičninskega posredovanja. Rad dela z ljudmi in je zelo vedoželen, kar je odlična popotnica za začetek nove kariere. V našem podjetju bo deloval predvsem na področju sodelovanja z fizičnimi osebami (prodaja in oddaja stanovanj, hiš in zemljišč).

Kontaktirajte Andraža: E-mail Linkedin

 

Goran Grbić

Goran se je izobraževal na Fakukteti za gradbeništvo in geodezijo, smer geodezija. Svojo prvo službo je dobil na področju geodezije, kjer je pridobil veliko izkušenj na področju dela z nepremičninami.  Za tem se je želel preizkusiti še v prodaji in je zadnjih nekaj let delal v prodaji in projektiranju poslovnega pohištva. Je zelo ambiciozen in se vedno veseli novih izzivov. Goran bo v naši ekipi deloval kot zunanji sodelavec in sicer na področju poslovnih nepremičnin.

Kontaktirajte Gorana: E-mail Linkedin

 

Naša nepremičninska agencija tako lepo raste. Že od samega začetka pa imamo zelo jasen cilj in to je zagotavljanje najvišje kakovosti na področju nepremičninskega posredovanja. Nikoli se ne ve, morda se nam v prihodnje pridruži še kdo. Zaenkrat pa Andraž in Goran, srečno!