Moderna novogradnja blizu Celja

Moderna novogradnja blizu Celja

Pokrito parkirno mesto

Pokrito parkirno mesto

Ugodnejša alternativa bivanju v prestolnici

Četrtek, 28. december 2023

Za tiste, ki iščejo sodoben način bivanja v mirnem okolju, a hkrati želijo uživati v vseh prednostih mestnega življenja, je projekt v Šentrupertu idealna priložnost. Ne zgolj investicija v nepremičnino, temveč v kakovost življenja, ki ponuja udobje, praktičnost in trajnost. Obenem predstavlja tudi finančno ugodno alternativo nakupu stanovanja v Ljubljani in okolici, kjer bi podobno stanovanje stalo tudi do dvakrat več. Življenje v Šentrupertu je zgodba, ki združuje najboljše iz obeh svetov.

Primerjava cen novogradenj:

Lokacija Velikost Vrsta Cena
Šentrupert, Celje 99,9 4-sobno 273.000 EUR
Brdo, Ljubljana 92 4-sobno 479.000 EUR
Šiška, Ljubljana 101,9 3,5-sobno 581.000 EUR
Bežigrad, Ljubljana 107,5 4-sobno 589.890 EUR

 

 

 

 

V mirnem okolju Šentruperta se odpira priložnost za bivanje, ki združuje udobje mestnega in mirnost izvenmestnega življenja. Novogradnja v Šentrupertu predstavlja sodobno stanovanjsko naselje s štirimi objekti, ki ponujajo raznolike možnosti za skupno 11 družin. S projektom so ustvarili prostor, ki vsebuje 3-sobna in 4-sobna stanovanja, združena v enotno in optimalno zasnovano sosesko.

Projekt je prilagojen potrebam mladih družin in tudi tistih, ki želijo v jeseni svojega življenja uživati v maksimalnem udobju ob izredno nizkih stroških. Raznoliki tlorisi stanovanj so prilagojeni različnim potrebam kupcev, kar omogoča prostorne predprostore, svetle dnevne prostore s kuhinjo, jedilnico in izhodom na teraso ter vrt, dve ali tri spalnice, kopalnice s tušem in dodatni dnevni WC z utility-jem. Vsakemu stanovanju pripada svoj atrij, obdan s panelno ograjo in zasejano travo, kar dodatno poudarja zasebnost vsake enote. Projekt ponuja tudi dva pokrita parkirna prostora ter kolesarnico/shrambo za vsako stanovanje.

Stanovanja so zgrajena "na ključ", že vseljiva in opremljena z visokokakovostnim stavbnim pohištvom. Pri tem so upoštevane sodobne potrebe bivanja, saj so vgrajene tehnične rešitve, kot so talno ogrevanje, toplotna črpalka, klimatska naprava in prezračevanje z rekuperacijo. Poseben poudarek pa je na energetski učinkovitosti, kar se odraža v nizkih tekočih mesečnih stroških. Projekt dodatno izpostavlja trajnostno naravnanost z možnostjo namestitve sončnih elektrarn (pridobljeno soglasje). Načrtujejo tudi električno polnilno postajo v kolesarnici za avtomobile, ki sledijo trendu električne mobilnosti.

Če želite izvedeti več o tem sodobnem projektu ali si ogledati eno od stanovanj, nas kontaktirajte brez obveznosti. Ne pozabite, da pri nas ni stroškov posredovanja za kupce. Spoznajte svoj novi dom, kjer se udobje, trajnost in privlačen življenjski slog prepletajo v popolno harmonijo.

Povezava do projekta: https://www.svet.si/novogradnje/Slovenija.d194/Savinjska.r11/Braslovce.p902/Stanovanja-Sentrupert.n3084/

 Kontakt: Andraž Žele: 040 377 067 /  E-mail Linkedin