Nepremičninska posrednica Špela Ingolič

Nepremičninska posrednica Špela Ingolič

Predavanje: izzivi in pasti pri nakupu nepremičnine

Ponedeljek, 25. april 2022

Naša nepremičninska posrednica Špela Ingolič se je v preteklem tednu preizkusila kot predavateljica. Skupaj z Zavod Viden smo pripravili predavanje na temo Izzivi in pasti pri nakupu nepremičnine. Na predavanju se je zbralo lepo število udeležencev. Verjamemo, da so vsi s seboj odnesli veliko koristnih informacij.

 

Zakaj smo se odločili za predavanje o omenjeni temi?

Nepremičnine so trenutno zelo vroča tema, zato je zelo pomembno, da vsi vsaj osnovno razumemo postopek nakupa nepremičnine. Namreč zaradi pomanjkanja kakovostnih stanovanj na trgu in ogromnega povpraševanje se včasih zgodi, da kupci prehitro kupijo stanovanje. Tako kupijo stanovanje brez podrobnega pregleda ali pa presežejo svoje finančne zmožnosti zaradi strahu, da jim bo stanovanje ušlo.

 

Kako se izogniti nevšečnostim pri nakupu/prodaji?

Sami vedno pravimo, da je najboljša varovalka za kupca/prodajalca izbira uveljavljene nepremičninske agencije. Nakup nepremičnine je življenjski projekt in velik finančni zalogaj, zato se splača investirati v pomoč strokovnjaka, da ne bi življenjski projekt postal življenjska nočna mora.

 

Na našo Špelo smo zelo ponosni in glede na prikazano, smo prepričani, da jo boste tudi v prihodnje spremljali v vlogi predavateljice.