Projekt Porto Ližnjan

Projekt Porto Ližnjan

Projekt Porto Ližnjan: luksuzne vile z bazenom

Ponedeljek, 6. september 2021

Predstavljamo vam izjemno zanimiv projekt, v hrvaški Istri bo zraslo manjše naselje luksuznih vil. Novogradnje bodo na voljo za vselitev v začetku leta 2023.

Lokacija

Ližnjan je ribiško naselje na Hrvaškem, ki se nahaja na skrajnem jugu istrskega polotoka. Naselje je obdano s plažami po celotni južni in vzhodni strani. V naselju Ližnjan živi približno 1500 prebivalcev. Oddaljeno je 10 km stran od Pule, ki je hkrati največje mesto v Istri. V bližini naselja je tudi letališče Pula, ki spada v občino Ližnjan. Nedaleč stran je zaščiten naravni park, Rt Kamenjak, ki je zelo priljubljena destinacija za dnevne turiste.

Kratek opis projekta

Na atraktivni lokaciji v Ližnjanu bo zgrajeno 10 modernih opremljenih vil. Vile se bodo nahajale v neposredni bližini morja, do glavne plaže je le nekaj minut hoje. Vse vile odlikuje moderen dizajn, visoka kakovost gradnje in pa funkcionalen tloris. V pritličju vile bo dnevna soba, kuhinja, kopalnica in shramba. Iz dnevne sobe in kuhinje bo omogočen izhod na pokrito teraso, bazen in letno kuhinjo. V zgornjem nadstropju bosta dve ločeni spalnici z lastno kopalnico in WC-jem, ter nadkriti balkon.

V bližini se nahaja vsa pomembna infrastruktura: trgovina, lekarna, restavracije in banke. Plaže so oddaljene 600 metrov od objekta. V bližini je tudi mesto Medulin (2,5 km) in Pula (10 km).

Osnovne značilnosti nepremičnin:

  • 10 x urbana vila z bazenom
  • Stanovanjska površina vile: 110 m2
  • Površina zemljišča za posamezno vilo: 300 m2
  • Dimenzije bazena: 6 x 3 metra
  • Kvadratura shrambe: 8 m2
  • 2 parkirni mesti

Ekskluzivno prodajo luksuznih vil ima podjetje Premium nekretnine, s kateri smo letos podpisali pogodbo o poslovnem sodelovanju. Prodaja hiš se bo predvidoma začela v oktobru letošnjega leta.