Projekt Vidikovac Residence

Projekt Vidikovac Residence

Pričetek prodaje stanovanj Vidikovac Residence

Torek, 4. januar 2022

Z velikim veseljem Vam sporočamo, da je naša partnerska nepremičninska agencija Premium nekretnine pričela s prodajo stanovanj za projekt »Vidikovac Residence«.

S pridobitvijo pravnomočnega gradbenega dovoljenja in uradno prijavo začetka gradnje, se je začela prodaja stanovanj za desni del projekta, kar zajema zgradbe G,H,I in J. V sodelovanju z investitorjem so pripravili prodajne pogoje in katalog opreme za vsa stanovanja. Vso omenjeno dokumentacijo so posredovali potencialnim kupcem, ki so pravočasno rezervirali stanovanja. Odziv kupcev je bil nad pričakovanji. Kupci so navdušeni nad vsemi podrobnostmi projekta in se strinjajo z investitorjem, da mesto Pula do sedaj ni imela takega projekta. V tem projektu je velika prednost za vse kupce, saj nimajo dodatnih stroškov, v ceno stanovanja je vključena vsa nadstandardna oprema.

Investitorji so razmišljali tudi o alternativnih virih energije. Vsa stanovanja bodo opremljena s talnim gretjem, ki jih bo poganjala toplotna črpalka. Ob ostalih podrobnostih, kot so kamena volna v fasadi, italijanski parket in ploščice, troslojno steklo in nizkošumne cevi, lahko z gotovostjo trdimo, da so stanovanja višje kakovosti v primerjavi z ostalimi novogradnjami na področju Istre.

Vsem potencialnim kupcem, ki so rezervirali stanovanje v levem delu projekta, bodo poslali prodajne pogoje in katalog opreme v začetku meseca januarja 2022.  V mesecu januarju leta 2022, se bo tudi uradno pričela gradnja desnega dela projekta »Vidikovac Residence«.

Vsi, ki bi želeli kupiti stanovanje na projektu »Vidikovac Residence«, so Vam dosegljivi na email: jaka@premiumnekretnine.hr, ter na telefonsko številko: +385 91 903 2428.

Več o projektu Vidikovac Residence: www.vidikovac-residence.hr