Goran Grbić

Goran Grbić

Projekt Porto Ližnjan na Hrvaškem

Projekt Porto Ližnjan na Hrvaškem

Goran Grbić: prvo leto v nepremičninski panogi

Petek, 8. julij 2022

Naredili smo kratek intervju z Goranom. Goran dela na številni projektih, njegovo delo je razdeljeno med Slovenijo in Hrvaško. Prestopil je iz popolnoma druge panoge, tako da je v enem leto ogromno napredoval in postal zelo cenjen član naše ekipe.

Za teboj je prvo leto pri nas. Kakšna so bila tvoja pričakovanja na začetku in ali so bila ta pričakovanja izpolnjena?

Iskreno povedano sem imel, kar velika pričakovanja. Pričakoval sem veliko novih stvari in veliko učenja s svoje strani. »Krivec« za to je kar sama družba SVET REAL d.o.o. in njihov direktor Jaka Petek, saj mi je on sam na razgovoru predstavil projekte, na katerih bi deloval. Kot vsak začetek tudi ta začetek ni bil lahek, saj sem se spustil v nekaj novega. Po enem letu pa lahko zatrdim, da je prvo leto preseglo vsa moja pričakovanja. Za tak rezultat gredo vsekakor zasluge mentorju in sodelavcem.

Zaradi česa si se odločil, da zamenjaš delovno mesto in se podaš v nepremičninske vode?

Za spremembo delovnega mesta sem se odločil zaradi osebnostne rasti in novih izzivov. Že na razgovoru sem se prepričal, da mi lahko omenjena družba omogoča oboje. Skok v nepremičninske vode pa vsekakor ni bila presenetljiva odločitev zame, saj sem po izobrazbi geodet in sem že kar nekaj let indirektno povezan z nepremičninami.

Ali ti izkušnje iz preteklih delovnih mest pomagajo pri opravljanju trenutnega posla?

Vsekakor mi izkušnje iz preteklih delovnih mest pomagajo pri opravljanju posla. Kot sem že zgoraj omenil, sem po izobrazbi geodet in sem kar nekaj let deloval v geodeziji, tako da mi izkušnje iz zemljiške knjige, zemljiškega katastra in urbanizma veliko pomagajo pri opravljanju trenutnega posla.

Kaj ti je najbolj všeč pri tvojem delu?

To delo sem vzljubil v zelo kratkem času in je veliko stvari , ki jih bi lahko naštel. Vsekakor mi je najbolj všeč to, da je delo dinamično in polno izzivov. Izzive imam zelo rad in se jih ne ustrašim, saj sem mnenja, da je to pravi način za osebnostno rast.

Na katerem projektu trenutno deluješ?

Trenutno delujem na dveh projektih. Prvi projekt se odvija v Sloveniji. Projekt je sestavljen iz štirih samostojnih hiš in smo ravnokar pridobili gradbeno dovoljenje. Lahko vam zaupam, da je veliko povpraševanja po hišah na tem projektu. Na projektu delujem kot strokovni sodelavec in sicer kot ključna povezava med investitorji, izvajalci in končnimi kupci.

Drugi projekt se odvija v Hrvaški Istri, natančneje v mestu Ližnjan, ki leži v neposredni bližini Medulina. Projekt se imenuje Porto Ližnjan in ga sestavljajo luksuzne vile z bazeni. Gradnjo projekta smo začeli v mesecu aprilu letos. Tudi tukaj je veliko povpraševanja, kar se vidi po tem, da je polovica enot že prodanih. Več o projektu si lahko preberete: https://porto-liznjan.hr/

Kakšni so tvoji cilji za prihodnost?

Vsekakor si želim osebnostne rasti in rasti naših družb. Cilj je pa vsekakor razvijanje novih projektov v Sloveniji in na Hrvaškem. To bom dosegel samo tako, da se bom vsakodnevno učil in napredoval. Če se bom tega držal, se bodo vsi zgoraj navedeni cilji izpolnili.

 

 Kontaktirajte Gorana: E-mail Linkedin