Pogled od zunaj

Pogled od zunaj

Svetla in prostorna dnevna soba

Svetla in prostorna dnevna soba

Parket in talno gretje v vseh sobah

Parket in talno gretje v vseh sobah

Hiše so dokončane in čakajo nove lastnike!

Ponedeljek, 12. februar 2024

Z veseljem Vam sporočamo, da je projekt gradnje štirih modernih, samostojnih, pasivnih in samooskrbnih hiš v Šmarju-Sap v celoti zaključen.

Gradnja celotnega projekta je izvedena na ključ z grobo urejeno okolico in z najkakovostnejšimi materiali na trgu. Te hiše omogočajo izjemno udobje ob nizki porabi energije, saj s pomočjo sončnih celic (Viessmann) na strehi proizvajajo lastno električno energijo, kar zmanjšuje stroške vzdrževanja. Poleg tega je sončna elektrarna priključena na omrežje s soglasjem za letni obračun porabe. Toplotna črpalka Viessmann zagotavlja ogrevanje s talnim gretjem, medtem ko prezračevalni sistem istega proizvajalca nenehno dovaja svež zrak. Hiše so opremljene z vhodnimi vrati Pirnar, notranjimi vrati Lip Bled, okni MIK Celje ter zunanjimi žaluzijami Senčila Bled. V kopalnicah se nahajajo sanitarni elementi priznanih proizvajalcev Geberit, Hansgrohe in Kolpasan.

V zaključnem delu gradnje se je uredila tudi okolica, vključno z urejanjem dovozne poti in dvorišč. Hiše so zaključene in pripravljene na takojšnji prevzem, vselitev in udobno bivanje, ki temelji na visokih standardih trajnosti in energetske učinkovitosti.

Trenutno izvajamo sestanke in oglede prostih hiš s potencialnimi kupci. Če tudi vi razmišljate o nakupu ene od teh hiš, vas vabimo, da nas kontaktirate. Skupaj bomo raziskali, kako lahko ena od teh čudovitih hiš postane vaš novi dom.

Povezava do projekta (klikni)