Zunanji pogled

Zunanji pogled

Prostoren atrij

Prostoren atrij

Pogled iz zraka

Pogled iz zraka

Nova soseska v Šenčurju: nizkoenergijske vrstne hiše

Sreda, 29. november 2023

V mirnem okolju Šenčurja, le 3 km od avtocestnega priključka in 25 km od Ljubljane, predstavljamo novo sosesko 14ih vrstnih hiš, ki predstavlja preplet sodobnega udobja, energetske učinkovitosti ter raznolikega oblikovanja prostorov. Arhitekturna zasnova je usmerjena v ustvarjanje enotnega videza in zunanje ureditve, kar zagotavlja visok standard bivanjske kulture.

Projekt vključuje dva osrednja koncepta: v zahodnem nizu se nahajajo vrstne hiše v tretji podaljšani gradbeni fazi, medtem ko v vzhodnem delu ponujamo hiše "na ključ". V obeh primerih gre za bivalne enote, zgrajene iz visoko kakovostnih in trajnostnih materialov.

Vsaka enota je opremljena s talnim gretjem, rekuperacijskimi sistemi za kakovosten zrak in lastno sončno elektrarno, kar prispeva k zmanjšanju obratovalnih stroškov. Trajnostna usmerjenost se kaže tudi v uporabi deževnice za splakovanje stranišč ali pranje perila ter možnosti dodatnega ogrevanja s kaminom.

Hiše niso le domovi, temveč predstavljajo okolje, ki skrbi za prihodnost. Vse enote so opremljene z videodomofonom, predpripravo za alarm, videonadzornim sistemom, predpripravo za klimatsko napravo in električno polnilnico. Soseska se bo vizualno poenotila z enotno zasnovo zelenih atrijev, kar prispeva k prijetnemu okolju.

Hiše že vključujejo popolnoma izdelano zunanjo ureditev, ki obsega tlakovano teraso, nadstrešek za dve parkirni mesti, žično ograjo z živo mejo, vrtno lopo, rezervoar za zbiranje deževnice, kolesarnico s polnilno postajo za električne avtomobile in še več.

Če želite izvedeti več o tem sodobnem projektu ali si ogledati eno od hiš, nas kontaktirajte brez obveznosti. Ne pozabite, da pri nas ni stroškov posredovanja za kupce. Spoznajte svoj novi dom, kjer se udobje, trajnost in privlačen življenjski slog prepletajo v popolno harmonijo.

Kontakt: Andraž Žele: 040 377 067 /  E-mail Linkedin

Povezava do projekta: Klikni za preusmeritev na projekt vrstnih hiš v Šenčurju