Stanovanje dvoinpolsobno, prodaja Cena: 124.000,00 €

Log - Dragomer, Lukovica pri Brezovici

Osnovne informacije o nepremičnini

Šifra oglasa: PS02950NN-LJ
Vrsta: stanovanje
Tip: dvoinpolsobno
Leto izgradnje: 1952
Regija: Osrednjeslovenska
Področje: Log - Dragomer
Lokacija: Lukovica pri Brezovici
Energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)
Velikost: 70,30 m²
Nadstropje: ni podatka

Nena Nikolič

Opis

BREZOVICA PRI LJUBLJANI, Lukovica; posredujemo pri prodaji dvo in pol sobnega stanovanja z balkonom v skupni izmeri 70,3 m2. V objektu sta samo dve stanovanji.

Stanovanje v 1. nadstropju obsega:predprostor, kopalnico, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico z izhodom na balkon, ki meri 8 m2, spalnico in kabinet. Ima svoj lasten vhod s stopnicami - stopnišče je pokrito in zaprto.V pritličju je shramba 9,7 m2 in na dvorišču sta na voljo 2 lastniški parkirni mesti. Napeljanonje tudi centralno prezračevanje.Ogrevanje je na elektriko, okna so K 05, imajo trojno tesnenje, v stanovanju je položen zelo kakovosten laminat,. dokončana električna napeljava in sveže prebeljeno.Odlična povezava s centrom mesta, vozi primestni avtobus št. 47, avtobusna postaja v bližini, do vrtca je cca 800 m, do šole pa 1,8 km.

Bližina kolesarske poti in velika možnost za sprehode v naravo.Urejena etažna lastnina, možnost ureditve financiranja pri SKB.Vabljeni na ogled in k nakupu od ponedeljka do soboteProdajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del plačila v višini 2% + DDV od dosežene prodajne cene nepremičnine.