Hiša dvostanovanjska, prodaja Cena: 298.000,00 €

Vrhnika, Bevke

Osnovne informacije o nepremičnini

Šifra oglasa: PH02976NN-LJ
Vrsta: hiša
Tip: dvostanovanjska
Leto izgradnje: 2006
Regija: Osrednjeslovenska
Področje: Vrhnika
Lokacija: Bevke
Energetski razred: D (60-105 kWh/m²a)
Velikost: 207,30 m²
Parcela: 739,00 m²
Nadstropje: ni podatka

Nevenka Nikolič

Opis

VRHNIKA, BEVKE; posredujemo pri prodaji samostojne dvostanovanjske hiše v skupni površini 207 m2. Hiša je bila zgrajena leta 2006 in ima dve etaži: pritličje ter mansardo.

Zemljišče v velikosti 739 m2 zajema tlakovani del pred hišo, kjer je možno parkiranje več avtomobilov, del pod hišo in vrt okoli hiše.

Pritličje obsega: vetrolov, hodnik, kurilnico, WC, kopalnico,kabinet, sobo-spalnica, večji dnevni prostor z jedilnico in izhodom na veliko teraso, kuhinjo iz katere je vhod v shrambo ter garažo. Iz stanovanja vodijo stopnice v mansardo.

Mansarda obsega: svoj zunanji vhod, predsobo, kuhinjo z dnevnim prostorom in izhodom na teraso ( 32 m2) in balkonom, spalnico, kabinet, kopalnico s kadjo.

Hiša ima dve pokriti terasi,vsako stanovanje svojo, ki nudita prijetno bivanje na prostem. Objekt ima tri klime, na strehi so 4 kolektorji, zalogovnik vode je za 500 l.

Parkiranje je možno pred objektom, kjer je zadostno število parkirnih mest.
V hiši se nahaja tudi garaža za eno osebno vozilo in poleg še eno pokrito parkirno mesto.

Ogrevanje na plin s svojim plinohramom.

Okolica kjer se nahaja hiša nudi veliko možnosti za sprehode in preživljanje prostega časa v naravi. Organiziranje prevoz otrok v šolo, do Ljubljane potrebujemo cca 15 minut vožnje.

Nepremičnina je vpisana v ZK s pravnomočnim gradbenim dovoljenjem in bremen prosto. Idealna hiša za dve družini ali eno večjo. Vabljeni na ogled od ponedeljka do sobote.

Prodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del plačila v višini 2% + DDV od dosežene prodajne cene nepremičnine.