Stanovanje dvoinpolsobno, prodaja Cena: 107.000,00 €

Medvode

Osnovne informacije o nepremičnini

Šifra oglasa: PS02977NN-LJ
Vrsta: stanovanje
Tip: dvoinpolsobno
Leto izgradnje: 1907
Regija: Osrednjeslovenska
Področje: Medvode
Lokacija: Medvode
Energetski razred:
Velikost: 77,30 m²
Nadstropje: ni podatka

Nevenka Nikolič

Opis

MEDVODE; posredujemo pri prodaji 2,5 sobnega stanovanja v meščanski vili v centru Medvod. Stanovanje je v pritličju in je potrebno obnove.Prijetno stanovanje s površino 77 m2 obsega: hodnik, kopalnico, spalnico, otroško sobo ter kuhinjo v povezavi z jedilnico in dnevno sobo . Stanovanje ima še 2 shrambi.

Parkiranje je možno tudi ob stanovanjski stavbi.V stanovanju so vsi priključki, ločeni števci za elektriko in vodo.

Ogrevanje je z lastno etažno pečjo na trda goriva, možnost priključitve na mestni plin.Lokacija je iskana in ena od boljših v Medvodah in zagotavlja dostop do vse infrastrukture: v oddaljenosti par sto metrov so vrtec, šola, zdravstveni dom, lekarna, postajališče LPP št. 25, železniška postaja, pošta, banka, knjižnica, trgovine.Nakup je odlična priložnost za kupca, ki ceni mirno okolje ter zasebnost in udobje v zavetju svojega doma. S prenovo pa se stanovanje uredi po svojih željah. Etažna lastnina je urejena, stanovanje vpisano v ZK in brez bremen.Vabljeni k ogledu in nakupu od ponedeljka do sobote.

Prodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del plačila v višini 2% + DDV od dosežene prodajne cene nepremičnine!