Hiša dvostanovanjska, prodaja Cena: 249.000,00 €

Vrhnika, Drenov Grič

Osnovne informacije o nepremičnini

Šifra oglasa: PH02997NN-LJ
Vrsta: hiša
Tip: dvostanovanjska
Leto izgradnje: 1952
Regija: Osrednjeslovenska
Področje: Vrhnika
Lokacija: Drenov Grič
Velikost: 208,00 m²
Parcela: 279,00 m²
Nadstropje: ni podatka

Nevenka Nikolič

Opis

VRHNIKA, DRENOV GRIČ; posredujemo pri prodaji dvostanovanjske delno opremljene hiše z vrtom. Iz vhoda je ločen vstop v spodnje stanovanje, ki obsega: kuhinjo z jedilnico in bivalnim prostorom, 2 sobi, kopalnico s kadjo, dostop do garaže in kurilnice.

V nadstropju je kuhinja z jedilnico z izhodom na večjo teraso, dnevna soba, kopalnica s tušem in garderobna soba. V zelo dobro izdelani mansardi so 3 sobe - spalnice.

Hišo so lastniki adaptirali v letih od 2008 do 2017, obnova oken l.
2008, zamenjava strehe in izdelava mansarde l. 2013. Izdelana je nova kopalnica v pritličju. Ogrevanje je CK na pelete. Za shrambo peletov in vrtnega orodja služi lična vrtna uta.

Šola do tretjega razreda in vrtec sta v kraju samem, kasneje pa otroke vozi šolski avtobus na Vrhniko. V kratkoročnem planu je izgradnja nove šole in vrtca. Predviden je je tudi izvoz iz avtoceste pred Dragomerjem.

Hiša nudi dve stanivanji s skupnim vhodom in možnost bivanja dveh družin.


Vabljeni na ogled po predhodnem dogovoru od ponedeljka do sobote vsi tisti, ki si želite v kratkem času kupiti novi dom v mirnem okolju na odlični lokaciji.


Prodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del plačila v višini 2% + DDV od dosežene prodajne cene nepremičnine!