Stanovanje trisobno, prodaja Cena: 296.400,00 €

Center, Trnovo

Osnovne informacije o nepremičnini

Šifra oglasa: PS03007NN-LJ
Vrsta: stanovanje
Tip: trisobno
Leto izgradnje: 1981
Regija: Ljubljana
Področje: Center
Lokacija: Trnovo
Energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)
Velikost: 79,60 m²
Nadstropje: ni podatka

Nevenka Nikolič

Opis

LJUBLJANA, Trnovo; posredujemo pri prodaji 3 sobnega delno opremljenega stanovanja na Ziherlovi ulici. Stanovanje je v 5. nadstropju in obsega: hodnik z vgradnimi omarami,kuhinja z jedilnico, 3 prostorne sobe, kopalnico, ločeni WC in shrambo v kleti. Balkon je zaprt in s tem so lastniki povečali dnevno sobo. Uporablja se tudi skupna kolesarnica.

Kuhinja, vsa okna in radiatorji so bili zamenjani leta 2010, vgrajena so bila nova protivlomna vrata, leta 2015 sta bila v celoti obnovljena kopalnica ter WC, leta 2017 so obnovili vhod v blok in dvigalo.

Ogrevanje je na CK - mestni plin, napeljana je optika, upravnik bloka je Metalka upravljanje. V stanovanju je pozitivna harmonija, ki spodbuja dobro počutje in ustvarjalnost stanovalcev, saj je opremljeno skladno s filozofijo fengšuja.

Vabljeni na ogled od ponedeljka do sobote vsi tisti potencialni kupci, ki si želijo stanovati v neposrednji bližini Centra naše prestolnice.

Ponudbeni pogoj prodajalca: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo tako, da kupec plača provizijo v višini 2% plus 22% DDV.