Hiša vrstna, prodaja Cena: 195.000,00 €

Kamnik

Osnovne informacije o nepremičnini

Šifra oglasa: PH03014NN-LJ
Vrsta: hiša
Tip: vrstna
Leto izgradnje: 1930
Regija: Osrednjeslovenska
Področje: Kamnik
Lokacija: Kamnik
Energetski razred:
Velikost: 268,59 m²
Nadstropje: ni podatka

Nevenka Nikolič

Opis

KAMNIK, center; na Medvedovi ulici v neposrednji bližini centra mesta posredujemo pri prodaji vrstne hiše v 3/4 lasti.Pritličje: 3 sobno stanovanje, kopalnica, ločeni WC, souporaba hodnika. Skupna izmera je 77,75 m2. Prostori v pritličju so primerni tudi za poslovno dejavnost. Na dvorišču objekta je prostor v izmeri

33,60 m2 kjer je možno zgraditi garsonjero.Nadstropje:velika terasa 29,30 m2, hodnik, kopalnica z Wc-ejem, soba, kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom ter izhodom na teraso.

Stanovanjske površine je 67,24 m2.Mansarda je neizdelana s skupno površino cca 90 m2 z možnostjo izgradnje 3 sobnega stanovanja. K objektu pripada še zemljišče v zmeri 117 m2.

Okna so bila zamenjana leta 2017, električna in vodovodna napeljava pa leta 2004. Ogrevanje je na drva in elektriko, števci so ločeni, kabeljski internet. V neposrednji bližini sta avtovusna in železniška postaja, šola, vrtec, trgovine, banka in pošta.K ogledu in nakupu vabimo vse tiste kupce, ki želijo imeti poslovni prostor in stanovanje pod eno streho ter vse potencialne investitorje, ki bi z odličnim načrtom namesto 2 stanovanj imeli štiri ( garsonjero v pritličju in še stanovanje v mansardi)Ponudbeni pogoj prodajalca: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo tako, da kupec plača provizijo v višini 2% plus 22% DDV.