Stanovanje dvoinpolsobno, prodaja Cena: 175.000,00 €

Moste Polje, Nove Jarše

Osnovne informacije o nepremičnini

Šifra oglasa: PS03019NN-LJ
Vrsta: stanovanje
Tip: dvoinpolsobno
Leto izgradnje: 1969
Regija: Ljubljana
Področje: Moste Polje
Lokacija: Nove Jarše
Energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)
Velikost: 65,80 m²
Nadstropje: ni podatka

Nevenka Nikolič

Opis

LJUBLJANA, NOVE JARŠE, KVEDROVA CESTA; posredujemo pri prodaji 2,5 sobnega stanovanja, ki se nahaja v osmem nadstropju urejenega bloka z dvigalom. Stanovanje je v neposredni bližini BTC-ja.

Dodaten opis:stanovanje obsega: hodnik, kopalnico skupaj z WC-ejem, kuhinjo skupaj z jedilnico,kabinet, dnevno sobo in spalnico. Iz obeh sob je izhod na balkon. V kleti je še manjša shramba. V letu 2017 je bila v celoti obnovljena kopalnica in zamenjani so bili radiatorji.

Talne obloge so kombinacija parketa, keramike in linoleja. Ogrevanje je daljinsko V stanovanju je klima in priključek za internet. Ob bloku je veliko zelenih površin. Parkiranje je urejeno pred blokom. Urejena etažna lastnina in brez bremen v ZK. Stanovanje ima vso potrebno dokumentacijo t. j. gradbeno in uporabno dovoljenje.

Števci za energente so ločeni, odlična povezava z LPP do centra mesta. V bližini sta vrtec in šola.Prevzem stanovanja po dogovoru.

Vabljeni na ogled od ponedeljka do sobote vsi tisti potencialni kupci, ki si želijo stanovati v neposrednji bližini BTC-eja, obvoznice in centra prestolnice.

Ponudbeni pogoj prodajalca: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo tako, da kupec plača provizijo v višini 2% plus 22% DDV.