Stanovanje enosobno, prodaja Cena: 125.000,00 €

Moste Polje, Štepanjsko naselje

Osnovne informacije o nepremičnini

Šifra oglasa: PS03029TL-LJ
Vrsta: stanovanje
Tip: enosobno
Leto izgradnje: 1978
Regija: Ljubljana
Področje: Moste Polje
Lokacija: Štepanjsko naselje
Energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)
Velikost: 42,90 m²
Nadstropje: ni podatka

Tomaž Letnik

Opis

Posredujemo pri prodaji enosobnega stanovanja v predelu Štepanjskega naselja tik pod Golovcem. Stanovanje se nahaja v 11 nadstropju stanovanjske stolpnice zgrajene leta 1978, velikosti 42,9 bruto in ima odprt pogled proti zahodu oziroma proti centru Ljubljane. Stolpnica že ima obnovljeno in sanirano fasado.Stanovanje nudi prijetno bivanje z veliko svetlobe in čudovitim razgledom. Iz kratkega hodnika vstopamo v vse tri prostore v stanovanju in sicer desno v kopalnico z wc-jem, kadjo v kombinaciji s tušem in hkrati dovolj veliko tudi za pralni in sušilni stroj, levo v prostorni bivalno spalni del z izhodom na zastekljen balkon ter naravnost v kuhinjo z jedilnim delom. Leta 2010 je bilo stanovanje prenovljeno t.j. instalacije, kopalnica, položeni novi tlaki in brušen parket, ter zamenjano okno.

Lokacija nudi hiter dostop do vse potrebne infrastrukture v bližini trgovine, šola, vrtec avtobusna postajališča z dobrimi povezavami, otroško igrišče, ter sprehajalne poti na Golovcu.Nepremičnina je katastrsko in zemljiškoknjižno urejena ter vseljiva v začetku prihajajočega leta.

Ogledi po dogovoru dopoldan med 12-13 uro ter popoldan od 16-17.30 uro. Vljudno vabljeni.Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV.