Poslovni prostor pisarna, prodaja Cena: 1.450,00 € / m² (~ 232.000,00 €)

Moste Polje, Moste

Osnovne informacije o nepremičnini

Šifra oglasa: PP03030NN-LJ
Vrsta: poslovni prostor
Tip: pisarna
Leto izgradnje: 1989
Regija: Ljubljana
Področje: Moste Polje
Lokacija: Moste
Energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)
Velikost: 160,00 m²
Nadstropje: ni podatka

Nena Nikolič

Opis

LJUBLJANA,MOSTE,BTC; posredujemo pri prodaji opremljenih pisarn v poslovni zgradbi na Letališki cesti 33. Pisarne so v 4. nadstropju s samostojnim vhodom. Razpored pisarn: sprejemnica - tajništvo, 2 sejni sobi, pisarna za vodstvo družbe in tri ločene pisarne, ki so med seboj povezane. Površina 160 m2 nudi prostor za 14 do 18 delovnih mest.

Dodaten opis:

Pisarne so bile v celoti obnovljene leta 2006, so skrbno vzdrževane in ohranjene, uporabne so brez predhodne obnove. Nahajajo se v zgradbi z receptorjem ter 24 urnim varovanjem. Poleg samostojne enote je na voljo souporaba čajne kuhinje in sanitarij. Pisarne so izredno svetle z razgledom na Posavsko hribovje. Odlična je tudi dostopnost saj je oddaljenost od avtoceste - vzhodne obvoznice le slabih 300 m. V neposredni bližini je avtobusna postaja za LPP št. 27.

Ogrevanje je na toplovod, vgrajene so klima naprave, na voljo je internet preko optične povezave. Povprečni obratovalni stroški znašajo 3,00 EUR/m2 in predstavljajo vse stroške v zvezi z uporabo prostorov razen stroškov internetnega operaterja.

Pred zgradbo je veliko brezplačno parkirišče za lastnike zgradbe in zaposlene.

Vabljeni na ogled po predhodnem dogovoru. Prostori so na voljo takoj po plačilu celotne kupnine.

Kupec plača 2% provizijo od prodajne vrednosti plus 22% DDV.