Stanovanje garsonjera, prodaja Cena: 116.000,00 €

Moste Polje, Vevče

Osnovne informacije o nepremičnini

Šifra oglasa: PS00004TL
Vrsta: stanovanje
Tip: garsonjera
Leto izgradnje: 1970
Regija: Ljubljana
Področje: Moste Polje
Lokacija: Vevče
Velikost: 41,70 m²
Nadstropje: visoko pritličje

Tomaž Letnik

Opis

Posredujemo pri prodaji prenovljenega, opremljenega stanovanja v velikosti 41,7 m2.

Stanovanje se nahaja v pritličju urejenega večstanovanjskega bloka ki je bil zgrajen leta 1972, stanovanje pa je bilo leta 2006 v celoti renovirano:

  • predelne stene in tlaki

  • celotna elektro napeljava, vključno z števci,

  • celotna vodovodna napeljava in odtoki

  • centralna napeljava z radiatorji

  • kopalnica z vsemi elementi,

  • parket / notranja vrata / vhodna proti vlomna vrata.

Tloris stanovanja je izjemno funkcionalen in bi se ob morebitni postavitvi predelne stene pridobilo ločen spalni prostor z garderobno omaro. Dnevni del z kuhinjo in jedilnico je zelo svetel in ima izhod na balkon. Poleg že opisanega ima stanovanje še ločeno predsobo in kopalnico z WC-je v kateri se nahaja grelnik tople vode in pralni stroj.
Stanovanju pripada še kletni prostor in uporaba skupne kolesarnice.

Stanovanje se prodaja z vso opremo, ki je predstavljeno na slikah.

Stanovanje ima ločen števec za elektriko, voda se plačuje na osnovi razdelilnika v bloku, blok ima  kanalizacija, ogrevanje je centralno v bloku z lastno kurilnico, internet TV priklopljen. Blok ima upravnika, ki skrbi za redno vzdrževanje in rezervni sklad.

Parkiranje možno pred blokom. V kolikor bi bila želja kupca lahko prodamo poleg stanovanja tudi veliko garažo na dvorišču bloka ( cena 10.000 € ).

V neposredni bližini vsa infrastruktura vrtec, osnovna šola avtobusna postaja LPP, velika trgovina, prodaja sadja in zelenjave, športni park z tenis igrišči, igrišče za košarko, nogomet.

Veselimo se vašega klica!

Prodajalčev pogoj nakupa: strošek za opravljeno storitev posredovanja se razdeli na način, da kupec plača provizijo v višini 2 % prodajne vrednosti + 22 % DDV