Hiša samostojna, prodaja Cena: 1.970,00 € / m² (~ 246.250,00 €)

Moste Polje, Moste

Osnovne informacije o nepremičnini

Šifra oglasa: PH00005TL
Vrsta: hiša
Tip: samostojna
Leto izgradnje: 2018
Regija: Ljubljana
Področje: Moste Polje
Lokacija: Moste
Velikost: 125,00 m²
Parcela: 214,00 m²

Tomaž Letnik

Opis

Na obrobju mesta Ljubljane, v centru Zaloga prodajamo stanovanjski objekt,  velikosti ca 125 m2 in atrijem.

Objekt je kompletno adaptiran leta 2018.  Stanovanjska hiša je zasnovana z modernim tlorisom, ki omogoča dobro izkoriščenost prostora in moderno ureditev hiše.

V pritličju se nahaja velika predsoba in hodnik, ki vodi do velike svetle dnevne sobe s kuhinjo in jedilnico.
Iz dnevnega prostora je možen izhod na ograjen atrij z lovorikovci. V pritličju se nahajate 2 še dve sobi (namenjeni za spalnica, shramba ali pisarna) in kopalnica.

V  1. nadstropju se nahajata dve sobi, otroška soba in spalnica. Spalnica ima velik balkon, v velikosti 10 m2. V 1. nadstropju se nahaja še kopalnica.

Hiša ima na novo urejene vse priključke (električna in vodovodna inštalacija, ogrevanje na zemeljski plin, urejeno je talno gretje, vgrajena plinska peč za ogrevanje in toplo vodo).

K stanovanjski enoti pripada tudi atrij, ki je deloma pokrit + zelenica vse ograjeno z lovorikovci.  K hiši pripadata dve parkirni mesti in shrambo / kolesarnico.

Hiša je v IV. podaljšani fazi, stanovanjsko enoto je možno izdelati na ključ ( v izbranih materialih ) ali se proda v sedanjem stanju.

Hiša se nahaja v bližini centra Zaloga, le nekaj korakov je odmaknjena do najbližje trgovine Mercator, Spar, avtobusne in železniške postaje. Prav tako je v bližini vrtec in šola Obrobje mesta pa omogoča tudi pobeg iz mesta in odmik v naravo.

Cena enote po dogovoru, ca 1.970 € / m2 za izdelavo na ključ + ca 170 € / m2 atrija in parkirnega prostora.  Hiša ima pridobljeno gradbeno dovoljenje in je v fazi pridobivanja uporabnega dovoljenja.

Do najbližje trgovine je manj kot 300 m. Do šole in vrta je 5 min hoje. Do avtobusne in železniške postaje je okoli 5-6 min hoje.