Stanovanje garsonjera, prodaja Cena: 85.000,00 €

Vič Rudnik, Vič

Osnovne informacije o nepremičnini

Šifra oglasa: PS00034TL
Vrsta: stanovanje
Tip: garsonjera
Leto izgradnje: 1969
Regija: Ljubljana
Področje: Vič Rudnik
Lokacija: Vič
Energetski razred: D (60-105 kWh/m²a)
Velikost: 30,40 m²
Nadstropje: 4.

Tomaž Letnik

Opis

Posredujemo pri prodaji garsonjere velikosti 30,4m2 v mirni soseski na Viču. Stanovanje se nahaja v 4/4 nadstropju urejnega stanovanjskega bloka zgrajenega 1969 in je orientirano proti severu.

Iz prostornega hodnika se vstopa v kopalnico in kuhinjo z bivalno spalnim delom. Stanovanju pripada tudi kletni prostor v velikosti 4m2 ter parkirno mesto pod nadstreškom. 

Stroški bivanja že sedaj niso visoki a se bodo še znižali predvsem v zimskih mesecih saj naj bi v kratkem obnovili fasado,

Lokacija stanovanja omogoča, hiter dostop do vse infrastrukture saj so trgovina (Interspar Vič, Hofer), šola, vrtec, pošt, mestni potniški promet, žel. postaja LJ-Vič in rekreacijske površine v neposredni bližini, prav tako tudi dostop do Ljubljanskega obroča.

Stavba je etažno urejena, tako, da je stanovanje etažno vpisano v zemljiško knjigo in je brez bremen.

Stanovanje je potrebno prenove, razen odtočnih instalacij, ki so že prenovljene (plastika). Trenutno se oddaja v najem, kjer sta odprti obe možnosti, t.j.  možnost podaljšanja pogodbe s trenutnim najemnikom ali prekinitev pogodbe.

Pogoj nakupa je, da kupec ob podpisu prodajne pogodbe za predmetno nepremičnino plača stroške posredovanja v višini 2%+ddv od nakupne cene