Hiša samostojna, prodaja Cena: 269.000,00 €

Naklo, Strahinj

Osnovne informacije o nepremičnini

Šifra oglasa: PH00042TL
Vrsta: hiša
Tip: samostojna
Leto izgradnje: 1984
Regija: Gorenjska
Področje: Naklo
Lokacija: Strahinj
Energetski razred: E (105-150 kWh/m²a)
Velikost: 272,30 m²
Parcela: 904,00 m²

Tomaž Letnik

Opis

Posredujemo pri prodaji samostojne enostanovanjske hiše v Strahinju pri Naklem. Hiša je bila zgrajena leta 1984 a je ves čas skrbno vzdrževana, okna zamenjana leta 2016. Bruto velikost hiše je 272,3 m2 od tega uporabne površine 182,8m2, zemljišče, ki pripada hiše pa je veliko 904 m2. Hiša se nahaja na koncu vasi oziroma na robu zazidljivosti tako, da se z vrta, kjer stoji vrtna uta odpira čudovit odprt razgled na travnike in bližnji gozd.

Hiša ima tri etaže klet, visoko pritličje in nadstropje ki je delno mansarda. Za vhodnimi vrati se nahaja prostorna predsoba z stopniščem, ki vodi v klet ali v bivalne prostore. V kleti je poleg shrambe, sušilnice, kurilnice in prostorne garaže še večnamenski prostor velikosti cca 18m2. V visokem pritličju se nahajajo bivalni prostori kuhinja s shrambo in jedilnico, velika dnevna soba, kopalnica, prostorna spalnica in delovni kabinet. Iz dnevne sobe je izhod na tersao, katera je preurejna v čudovit zimski vrt in nudi obilo užitkov pri sproščanju. V nadstropju oziroma mansardi se nahajajo še štiri velike sobe in kopalnica. Nadstropje razen ene sobe ni dokočano, tako da bi si lahko novi lastnik sobe uredil po svojih željah.

Hiša ima vse komunalne priključke tudi kabelsko televizijo in internet. Na delu posestne meje, ki meji na sosede so posajene ciprese, ki nudijo nekaj zasebnosti. Hišana je locirana na severni del zemljišča, tako da je večji del nepozidanega zemljišča na jugu, kar pomeni, da ne leži v senci in je primerno tako za vrtičkanje, sadno ali okrasno drevje ter zelenico. Pri vrtnih opravilih ali počitku v vrtni uti se odpira pogled tudi na okoliške hribe. 

Za parkiranje osebnih vozil je pred hišo dovolj prostora za tri osebna vozil, kjer se eno lahko parkira pod nadstreškom, ki stoji pred uvozom v garažo.

V bližini vsa potrebna infrastruktura: trgovina, vrtec šola ...Makro lokacija hiše je primerna za ljudi, ki želijo živeti v vaškem okolju a so hkrati vezani na mesto in hiter dostop, kar omogoča avtocetstni priključek Naklo, ki je oddaljen vsega dva kilometra od do Kranja (10min), Ljubljana (25min), Bled (15min), jesenice (20min)....

Nepremičnina je bremen prosta Ter vseljiva po dogovoru.

Prodajalčev pogoj nakupa: strošek za opravljeno storitev posredovanja se razdeli na način, da kupec plača provizijo v višini 2 % prodajne vrednosti + 22 % DDV.