Hiša samostojna, prodaja Cena: 96.000,00 €

Kočevje, Morava

Osnovne informacije o nepremičnini

Šifra oglasa: PH00067NN
Vrsta: hiša
Tip: samostojna
Leto izgradnje: 1990
Regija: Dolenjska
Področje: Kočevje
Lokacija: Morava
Energetski razred:
Velikost: 208,00 m²
Parcela: 740,00 m²
Nadstropje: ni podatka

Nena Nikolič

Opis

KOČEVJE, Morava; posredujemo pri prodaji hiše  s površino 208,80 m2, ki obsega kletne prostore, pritličje in mansardo v kateri je popolnoma novo izdelano in opremljeno stanovanje z naslednjo razporeditvijo: jedilnica, kuhinja in velik dnevni prostor z izhodom na balkon, spalnica, kopalnica, savna in utility. Ker je dnevni prostor velik in zelo svetel, je možno z manjšim posegom urediti še eno spalnico. 

Hiša in zemljišče ponuja veliko možnosti. V pritličju je večja garaža z vhodom iz glavne ulice , se jo na primer lahko uporabi za prostore storitvene dejavnosti - 40 m2 , v pritličju je še večja soba z lastnim vhodom iz ulice preko večjega hodnika. V pritličju je tudi  dnevni WC. Vse skupaj pa je možno preurediti v še eno stanovanje. Leta 1990 je bila hiša generalno obnovljena.

Za hišo je zelenica  in  peščeno dvorišče   z nadstreškom  za tri vozila . Ob hiši pa je sicer v naravi zelenica in hkrati zazidljiva parcela - stavbno zemljišče v izmeri 368 m 2. Zemljišče je namenjeno stanovanjski gradnji.

Skupna površina zemljišča je 740 m2.

Ogrevanje CK za zgornje in spodnje prostore ,  peč/ kotel  SIME  z  Ferolli gorilnikom  in  zalogovnik peletov 450 l . Stanovanje je opremljeno še z inverter  klimatsko napravo  , ogrevanja/hlajenja.


Oddaljenost do centra Kočevja je cca 12 km. Vabljeni k ogledu in nakupu od ponedeljka do sobote vsi tisti, ki iščete novi dom ter prostor za delo zunaj mestnega hrupa in blizu narave. ZK stanje je urejeno in brez bremen. 

 

Nakup hiše je lahko odlična investicija, ker se lahko tudi oddaja kot airbnb.

Kupec ne plača provizije pri nakupu.