Hiša dvojček, prodaja Cena: 370.000,00 €

Moste Polje, Nove Jarše

Osnovne informacije o nepremičnini

Šifra oglasa: PH00086TL
Vrsta: hiša
Tip: dvojček
Leto izgradnje: 1964
Regija: Ljubljana
Področje: Moste Polje
Lokacija: Nove Jarše
Energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)
Velikost: 149,30 m²
Parcela: 265,00 m²

Tomaž Letnik

Opis

Posredujemo pri prodaji v celoti prenovljene stanovanjske hiše - dvojček v bruto velikost 149,3m2 na atraktivni lokaciji, ki nudi vse prednosti mestnega življena. V neposredni bližini se nahaja vrtec, šola, pot spominov, nakupovalno središče BTC City ter ostala potrebna infrastruktura. Prav tako je v neposredni bližini dostop do Ljubljanske obvoznice.

Hiša ima tri etaže. V pol kletni etaži je garaža, kurilnica s cisterno za kurilno olje, shramba in soba. Bivalni prostori se nahajajo v drugi etaži - visoko pritličje in obsegajo bivalno dnevni prostor v katerem je predpriprava oziroma pripeljane instalacije tudi za vgradnjo kuhinje, enaka predpriprava za kuhinjo je tudi v drugi sobi. Iz tega sledi, da se bodoči kupec lahko odloči ali bo kuhinja sestavni del dnevne sobe in na ta način pridobi dodatno sobo ali pa bo samostojna. Poleg opisanega je v tej etaži še kopalnica. V tretji etaži oziroma prvem nadstropju pa so tri sobe, ter kopalnica. Ena izmed sob ima prav tako kot spodnja vso napelajvo za potrebe kuhinje. Opisana napeljava je trenutno skrita pod tlakom, tako da vizualno ni moteča. Hiša je po definiciji enostanovanjska a zaradi na novo napeljanih instalacij, razporeditve ter stopnišča se lahko uporablja tudi kot dvostanovanjska.

Ob prenovi hiše je bila po celotni hiši napeljana predpriprava za klimatizacijo prostorov in alarmnih naprav.

Zemljišče na na katerem stoji hiša je veliko 265m2 + 79m2. Na vrtni strani je velika urejena zelenica , ki je ograjena in nudi veliko zasebnosti in miru. Ob hiši je na voljo eno parkirno mesto, štiri parkirna mesta na voljo pred hišo tri vzporedno in eno vzdolžno. V koilor bi se potreboval dostop z vozilom na vrtno stran je le ta urejen po požarni poti ki teče na severovzhodni strani parcele. dostop je tudi pravno urejen.

Lastnik vzame v račun tudi stanovanje/apartma/zemljišče v vrednosti cca 150.000,00€ na lokacijah Ljubljana, Bohinj, Hrvaška obala (od Kanegre do Novigrada).

Pogoj prodajalca je, da si plačilo za posredovanje razdelita s kupcem in sicer na način, da kupec plača 2% + DDV.