Stanovanje štirisobno, prodaja Cena: 235.000,00 €

Moste Polje, Moste

Osnovne informacije o nepremičnini

Šifra oglasa: PS00114TL
Vrsta: stanovanje
Tip: štirisobno
Leto izgradnje: 1985
Regija: Ljubljana
Področje: Moste Polje
Lokacija: Moste
Energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)
Velikost: 99,00 m²
Nadstropje: 2.

Tomaž Letnik

Opis

Posredujemo pri prodaji prostornega opremljenega štri sobnega stanovanja v velikosti 99,0 m2. Stanovanje je bilo leta 2014 kompletno obnovljeno (okna, instalacije, keramika, brušen in lakiran parket)

Stanovanje se nahaja v drugem nadstropju urejenega večstanovanjskega objekta brez dvigala in ima poleg prostornih sob tudi odprt balkon s pogledom na visoke iglavce. 

Stanovanje ima preprost a funkcionalni razpored. Dolg hodnik povezuje vse prostore stanovanja, s tem, da se na desni strani t.j.severni nahajajo spalni prostori (tri sobe od tega večja master spalnica in dve otroški sobi normalne velikosti). Na levo stran t.j. južno vstopamo preko kratkega hodnika v prostoren bivalni del, ki se preko jedilnega dela povezuje s kuhinjo, v katero je možen dostop tudi direktno s hodnika. Iz bivalnega dela je dostop na prostoren balkon. Za prijetno bivalno temperatura v bivalnem delu poskrbi klimatska na prava. Kot v vsakem večstanovanjskem objektu pripada stanovanju tudi klet.

Vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini: vrtec, šola, otroška igrišča, trgovine, LPP,  rekreacijske površine ...

Zaradi svoje lokacije je tudi dostop do centra mesta hiter kolo 15min, elktrični skiro 10min, dostop do ljubljanske obvoznice po dvopasovni vpadnici 5min.

Možna tudi menjava za manjše stanovanje (3 sobno) ali hišo v Črnučah (na vrhu želja Črnuška gmajna) lahko tudi Bežigrad.

Pogoj prodajalca je, da se stroški provizije razdelijo na način, da kupec plača provizijo za opravljeno storitev posredovanja v višini 2% +DDV