Hiša samostojna, prodaja Cena: 76.500,00 €

Ig, Zapotok

Osnovne informacije o nepremičnini

Šifra oglasa: PH00137NN
Vrsta: hiša
Tip: samostojna
Leto izgradnje: 1978
Regija: Osrednjeslovenska
Področje: Ig
Lokacija: Zapotok
Energetski razred:
Velikost: 71,60 m²
Parcela: 978,00 m²

Nena Nikolič

Opis

IG, ZAPOTOK, posredujemo pri prodaji bivalnega vikenda v centru Zapotoka v neposredni bližini avtobusne postaje. Objekt ima manjšo kuhinjo, dnevno-bivalni prostor, kopalnico, v mansardi je spalnica. Pred vhodom v objekt je zgrajen nov nadstrešek in na vrtu je vrtna lopa za shranjevanje vrtnega orodja.

 

V hiši je možnost ogrevanja s pečjo na drva ali pa na elektriko ( električni radiatorji), urejen je sistem za odpadne vode. Parcela je ravna in zelo sončna ,  locirana ob glavni cesti, dostop je enostaven  s ceste. V primeru, da nimate lastnega vozila, je organiziran mestni avtobus - minibus iz Iga do Zapotoka in nazaj. Iz Iga pa je dobra povezava z avtobusom LPP št. 19 I do centra Ljubljane.  V bližini je kraj Golo kjer imajo trgovino, osnovno šolo, gasilski in kulturni dom.

 

Zemljišče je zazidljivo  in nudi gradnjo novega objekta za res čudovito bivanje v osrčju narave a hkrati blizu prestolnice. Tudi ta objekt ima gradbeno dovoljenje in je tako možna nadomestna gradnja. Komunalni prispevek Občini se samo doplača za dodatno površino od obstoječe.

 

Vabljeni na ogled od ponedeljka do sobote.

 

Prodajalčev pogoj pa je, da kupec plača del proviziji v višini 2% od prodajne vrednosti.