Stanovanje garsonjera, prodaja Cena: 126.000,00 €

Bežigrad

Osnovne informacije o nepremičnini

Šifra oglasa: PS00142TL
Vrsta: stanovanje
Tip: garsonjera
Leto izgradnje: 1984
Regija: Ljubljana
Področje: Bežigrad
Lokacija: Bežigrad
Energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)
Velikost: 31,00 m²
Nadstropje: 4.

Tomaž Letnik

Opis

Posredujemo pri prodaji kompletno čudovito opremljene garsonjere na atraktivni lokaciji za Bežigradom le par minut hoje oddaljene od fakultet in nekaj avtobusnih postajališč od centra mesta. Garsonjera je bila leta 2016 prenovljena ter moderno in funkcionalno opremljena s pohištvom izdelanim po meri tako, da je izkoriščen vsak kvadratni meter stanovanja. Postelja, ki se skriva v predalu pod sedežno garnituro je izvlečna in je nomarnih dimezij (140cm*200cm) zrave nje je še globok predal v vsej širini podesta. Omare za garderobo se nahajajo v prostornem hodniku in v bivalno-spalnem delu. V opremo, ki ostaja sodi tudi bela tehnika (štedilnik, hladilnik, pralni stroj, sušilni stroj). Vse našteto pomeni, da ob nakupu in posledično vselitvi prinesete seboj samo osebne predmete in garderobo.

Stanovanje ima vse možne priključke (optika, mestni plin, toplovod), ogrevanje je daljinsko, za vroče poletne dni poskrbi klimatska naprava,

Parkiranje je možno v okolici stanovanjskega bloka z letno dovolilnico mesta, 

Trenutno v stanovanju živi najemnik, kateremu se izteče pogodba v mesecu oktobru je pa pripravljen ostati pod enakimi pogoji kot jih ima v sedanji pogodbi.

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo.

Prodajalčev pogoj nakupa: strošek za opravljeno storitev posredovanja se razdeli na način, da kupec plača provizijo v višini 2 % prodajne vrednosti + 22 % DDV.