Stanovanje štirisobno, prodaja Cena: 259.000,00 €

Vič Rudnik, Dolgi most

Osnovne informacije o nepremičnini

Šifra oglasa: PS00236TL
Vrsta: stanovanje
Tip: štirisobno
Leto izgradnje: 1985
Regija: Ljubljana
Področje: Vič Rudnik
Lokacija: Dolgi most
Energetski razred: D (60-105 kWh/m²a)
Velikost: 108,50 m²
Nadstropje: mansarda

Tomaž Letnik

Opis

Posredujemo pri prodaji kompletno prenovljenega štiri sobnega stanovanja pripravljenega za vselitev, v opremo všteta tudi bela tehnika znamke Bosch, ki je še v garanciji. Stanovanje se nahaja v več stanovanjski hiši in sicer v  mansardi objekta (nova streha l.2014 dodatno izolirana leta 2016), ki je orientiran sever-jug. Lokacija objekta je na ob.robju Ljubljane, kar pomeni, da ponuja prednosti tako mestnega življenja (center mesta odaljen cca 6km) kot življenja na podeželju.

Stanovanje je bilo pri prenovi leta 2016 komletno renovirano: ima lastno toplotno črpalko voda-zrak za potrebe talnega gretja na katerega so položeni novi tlaki po celotnem stanovanju. Zamenjana je bila tudi vsa vodovodna in elektro instalacija, vgrajena nova okna in vrata. Števca za vodo in elektriko sta ločena in se stroški plačujejo po dejanski rabi.

Razporeditev prostorov je funkcionalna saj je tloris maksimalno izkoriščen. Glede na to, da se stanovanje nahaja v mansardi mu pripada tudi zadnji del stopnišča, pri tem je izkoriščen tudi podest z veliko garderobno omaro. Prostore stanovanja povezuje hodnik s spalnico, otroško sobo na desni strani ter kopalnico in še eno otroško sobo na levi. Hodnik se konča z vstopom v bivalni del z dnevnim prostorom, kuhinjo ter širokim balkonom, ki nudi čudovit razgled preko travnikov na Krim in okoliške hribe. V prvem nadstropju se nahaja še zastekljen balkon, ki se lahko uporablja za sušenje perila ali kot mala več namenska sobica. Stanovanju na dvorišču pripada tudi dva lastniška pokrita parkirna mesta. 

Lokacija objekta omogoča hiter dostop do avtoceste ali Ljubljanskega obroča na več možnih lokacijah, v bližini tudi živilske trgovine in ostala infrastruktura.

Pogoj prodajalca je, da se stroški provizije razdelijo na način, da kupec plača provizijo za opravljeno storitev posredovanja v višini 2% +DDV