Osnovne informacije o nepremičnini

Šifra oglasa: PH00239NN
Vrsta: hiša
Tip: dvostanovanjska
Leto izgradnje: 1990
Regija: Osrednjeslovenska
Področje: Kamnik
Lokacija: Kamnik
Velikost: 240,00 m²

Nena Nikolič

Opis

KAMNIK, posredujemo pri prodaji hiše,  ki se nahaja na odlični lokaciji, v neposredni bližini centra Kamnik. Ob hiši so tri  parkirna mesta ter čudovit vrt. Zasnovana je v 3 etažah: klet,  pritličje in nadstropje. Lokacija  nudi vso infrastrukturo urbanega središča, hkrati pa omogoča mir in povezanost z naravo.

POVRŠINA: celotno zemljišče meri 355m2, bivalne površine v hiši je 240 m2.

RAZPOREDITEV PROSTOROV

  • Klet: samostojni zunanji vhod, hodnik, 2shrambi, samostojni WC, 2 kopalnici s tušem, večja soba , savna. Skupna površina cca 54 m2 z možnostjo ureditve v enosobno stanovanje,
  • Pritličje: predprostor, shramba, utility, kuhinja z jedilnico in v nadaljevanju dnevni prostor s kaminom, hodnik in stopnišče. Zasnovan je kot odprt bivalni prostor in nudi možnost takojšnjega prehoda na zunanje dvorišče,
  • Nadstropje: stopnišče, hodnik, spalnica z balkonom, kopalnica z ločemim WC-ejem, dve sobi in še odprta  večnamenska soba.

Ogrevanje je CK na plin in s kaminom na drva, v vseh prostorih je internetna povezava. Na vrtu sta dva pomožna objekta, možnost parkiranja za 3 vozila na asfaltiranem parkirišču.

Prednosti lokacije

  • Izjemna lokacija v neposredni bližini centra Kamnika

Lokacija nepremičnine se nahaja blizu centra in v neposredni bližini je  celotna infrastruktura: obvoznica,  zdravstveni dom , nakupovalni center, osnovna šola, vrtec, pošta.

Hiša je primerna tako za mlado družino, lahko tudi skupaj s starši,  kot za tiste, ki si želijo mirno bivanje  in imajo možnost, da delajo od doma. Celotno zemljišče je ograjeno in nudi popolno intimnost  bivanja. Hiša ima visoke stropove, ki dajejo občutek prostornosti in lahkotnosti.  Steklene površine v vseh bivalnih prostorih omogočajo veliko naravne svetlobe in tako še dodatno poskrbijo za občutek odprtosti in prostornosti. Funkcionalna tlorisna zasnova vam ponuja prijetno koriščenje dnevno-bivalnih prostorov ter vrta in prostora za oddih.

Objekt daje možnost,da se ga lahko delno uporabi tudi za poslovno dejavnost.

Vabljeni na ogled po dogovoru odponedeljka do sobote.

Plačilo provizije za agencijo se razdeli med prodajalca in kupca, ki plača 2% od prodajne vrednosti.