Osnovne informacije o nepremičnini

Šifra oglasa: OS00241TL
Vrsta: stanovanje
Tip: dupleks
Leto izgradnje: 2007
Regija: Gorenjska
Področje: Preddvor
Lokacija: Preddvor
Velikost: 103,40 m²
Nadstropje: 2.

Tomaž Letnik

Opis

Posredujemo pri oddaji prijetnega , delno opremljenega 4 sobnega duplex stanovanja. Stanovanje se nahaja v novejšem večstanovanjskem objektu na odlični lokaciji v Preddvoru. Spodnje nadstroje je bivanjskih del  kjer se nahaja velika dnevna soba (opremljeno z mizico, sedežno garnituro ter predalniki) z izhodom na balkon, kuhinja opremljena z belo tehniko (hladilnik s skinjo, indukcijski štedilnik, pečica), ki se nadaljuje v jedilnico. V tem nadstropju se nahaja tudi velika kopalnica s tušem in posebnim delom za pralni in sušilni stroj. Kopalnica ima talno gretje. Po stopnica, ki vodijo iz dnevne sobe pridemo v gornji-spalni del. Na vrhu stopnišča so vgrajena varnostna vratca, katera zavarujejo malčke pred padcem po stopnicah. Hodnik povezuje dve otroški sobi na levi in desni ter spalnico na koncu hodnika, ki je razgibana in opremljena s predalniki in veliko garderobno omaro. Ogrevanje stanovanja je daljinsko z radiajatorji opremljenimi z termostatskimi ventili.

Po dogovoru z lastnikom je možna vgraditev klimatske naprave.

Objekt je opremljen z dvigalom. Lokacija objekta omogoča hiter dostop do infrastrukture (trgovina, vrtec, šola) in sprehodov v naravi ter rekreacije.

Stanovanju pripada še klet velikosti 3,7m2  in souporaba kolesarnice.

Skupaj s stanovanjem se odaja tudi pokrito lastniško parkirno mesto, za katerega se doplača, k mesečni najemnini še 60,00€. 

Stanvanje se odaja za obdobje enajstih mesecev z možnostjo podaljšanja. Pogoj najema je plačilo dvomesečne varščine