Zemljišče zazidljivo, prodaja Cena: 55,00 € / m² (~ 39.270,00 €)

Borovnica, Pako

Osnovne informacije o nepremičnini

Šifra oglasa: PZ00257NN
Vrsta: zemljišče
Tip: zazidljivo
Regija: Osrednjeslovenska
Področje: Borovnica
Lokacija: Pako
Velikost: 714,00 m²

Nena Nikolič

Opis

BOROVNICA, PAKO; posredujemo pri prodaji zazidljive parcele s površino 714 m2. Dovoz na parcelo je iz glavne ceste, ki pelje v  Borovnico. Možna je gradnja 1 ali 2 stanovanjske prosto stoječe hiše (vaški tip ali sodobni). Maksimalni faktor zazidljivosti parcele namenjeni gradnji je 40%. V neposredni bližini je tudi priključek za vodo in elektriko.
Do Borovnice je cca 3 km. V tem kraju je zdravstveni dom z lekarno, pošta, banka, vrtec in šola ter dve trgovini, bencinska črpalka  Petrol. Kraj Borovnica je odlično povezan s prestolnico z vlakom, saj vlak vozi med tednom na cca 25 minut. Prevoz otrok v šolo je urejen s šolskim avtobusom. Tudi v kraju Pako je vrtec.

Odlična lokacija zemljišča za vse tiste, ki si želijo zgraditi svoj domu blizu prestolnice in hkrati odmaknjeno od nje. V primeru, da bi želeli imeti večje zemljišče, je možnost dokupa še preostalih dveh sosednjih parcel ( 587 m2 in 846 m2)

Vabljeni na ogled in k nakupu od ponedeljka do sobote.

Prodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame  plačilo v višini 2% od dosežene prodajne cene nepremičnine!