Zemljišče zazidljivo, prodaja Cena: 80.000,00 €

Borovnica, Pako

Osnovne informacije o nepremičnini

Šifra oglasa: PZ00260NN
Vrsta: zemljišče
Tip: zazidljivo
Regija: Osrednjeslovenska
Področje: Borovnica
Lokacija: Pako
Velikost: 822,00 m²

Nena Nikolič

Opis

BOROVNICA, PAKO; posredujemo pri prodaji zazidljive parcele s površino 822 m2. Dovoz na parcelo je iz glavne ceste, ki vodi skozi naselje Pako. Možna je gradnja 1 ali 2 stanovanjske prosto stoječe hiše (vaški tip ali sodobni). Maksimalni faktor zazidljivosti parcele namenjeni gradnji je 40%.  V neposredni bližini je tudi priključek za vodo in elektriko ter internet.


Do Borovnice je cca 2,5 km. V tem kraju je zdravstveni dom z lekarno, pošta, banka, vrtec in šola ter dve trgovini, pekarna,  bencinska črpalka  Petrol. Kraj Borovnica je odlično povezan s prestolnico z vlakom, saj vlak vozi med tednom na cca 25 minut. Prevoz otrok v šolo je urejen s šolskim avtobusom. Tudi v kraju Pako je vrtec.

Odlična lokacija zemljišča za vse tiste, ki si želijo zgraditi svoj domu blizu prestolnice in hkrati odmaknjeno od nje. Lokacija zemljišča je na pobočju in zato nudi čudovit pogled v dolino.

Vabljeni na ogled in k nakupu od ponedeljka do sobote po dogovoru.

Prodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame  plačilo v višini 2% od dosežene prodajne cene nepremičnine.