Stanovanje dvosobno, oddaja Cena: 500,00 €

Moste Polje, Moste

Osnovne informacije o nepremičnini

Šifra oglasa: OS00271
Vrsta: stanovanje
Tip: dvosobno
Leto izgradnje: 1967
Regija: Ljubljana
Področje: Moste Polje
Lokacija: Moste
Velikost: 40,20 m²

Nena Nikolič

Opis

LJUBLJANA; MOSTE, posredujemo pri oddaji delno opremljenega in obnovljenega  dvosobnega stanovanja v izmeri  40,33 m2.

Na priljubljeni lokaciji  na Zaloški cesti oddamo  svetlo in funkcionalno razporejeno 2-sobno stanovanje  z zaprtim balkonom s prekrasnim razgledom na bližnji park in reko Ljubljanico.

V  neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura: trgovine,  pošta, banka, tržnica in zelo  blizu je avtobusna  postaja za LPP št. 2, 9, 11, 20 in 25.

Razporeditev obsega predprostor z vgradno omaro,  kopalnica z WC- jem, ločeno kuhinjo (oprema: kuhinjski elementi, hladilnik, štedilnik, pomivalno korito), spalnico, manjšo sobo - kabinet in zaprti balkon. Sobi sta brez pohištva.

Stanovanje je  ogrevano  na CK -  toplovod, internet – optika, v stavbi je dvigalo. Mesečni obratovalni stroški (obratovanje, ogrevanje, varovanje, voda, odvoz smeti, elektrika...) znašajo med 140 € do 160 €, odvisno od dejanske porabe in brez stroškov interneta. Možnost parkiranja ob stolpnicah ali dodatni najem manjše garaže v Zeleni jami.

Stanovanje se oddaja eni ali dvema osebama,  ki si želijo udobnega bivanja, zaželeni resni in urejeni najemniki. Ker je stanovanje obnovljeno, domači ljubljenčki niso zaželeni.

Stanovanje je vseljivo 1.2.2021. Najemno razmerje se sklene za dobo 1 leta z možnostjo podaljšanja.

Ob podpisu najemne pogodbe se plača ena najemnina v naprej za tekoči mesec in 2 najemnini za varščino, ki se ob zaključku najema vrne.

Pogoj najemodajalke za sklenitev posla je, da najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja največ v znesku ene mesečne najemnine.