Stanovanje dvosobno + enosobno, prodaja Cena: 198.000,00 €

Moste Polje, Moste

Osnovne informacije o nepremičnini

Šifra oglasa: PS00235TL
Vrsta: stanovanje
Tip: dvosobno + enosobno
Leto izgradnje: 1880
Regija: Ljubljana
Področje: Moste Polje
Lokacija: Moste
Energetski razred:
Velikost: 184,00 m²
Nadstropje: pritličje

Nena Nikolič

Opis

Posredujemo pri prodaji dvosobnega in enosobnega stanovanja. Oba stanovanja se prodajata v paketu kot del stavbe. Stanaovanji se nahajata v pritličju dvostanoanjske stavbe kjer je bila osnova (temelji in klet) zgrajene leta 1880 ostali deli leta 1974. Stanovanji sta prenovljeni (okna 2007). Po podatkih GURS-a je celotna površina dela, ki se prodaja 184 m2, kjer je uporabne površine 81,5m2. Razlika do površine dela je zajeta v odprti terasi in dveh kleteh. Stavba je etažno urejena z gradbenim dovoljenjem in sprejetin etažnim sporazumom. Po sporazumu delu pripada še del zemljišča ob stavbi, ki je uporabem v smislu vrta ali prostora za piknike. Z glavne ceste se dostopa direktno na parcelo, ki služi za parkirišče pod nadstreškom. Ta parcela je v solastništvu z drugim delom v stvabi.

Razporeditev prostorov:

-dvosobno stanovanje: Preko hodnika se vstopi v kuhinjo iz nje pridemo po kratkem hodniku na levo v manjšo sobo, naravnost v večjo sobo in desno v kopalnico

-enosobno stanovanje: Ob vstopu pridemo v kuhinjo in nato preko hodnika, kjer se na levi nahaja kopalnica v sobo

Lokacija je v neposredni bližini športnega parka Kodeljevo, centra in ostale infrastrukture.

Pogoj prodajalca je, da se stroški provizije razdelijo na način, da kupec plača provizijo za opravljeno storitev posredovanja v višini 2%.

Vabljeni na ogled!