Stanovanje dvosobno, oddaja Cena: 450,00 €

Brezovica, Vnanje Gorice

Osnovne informacije o nepremičnini

Šifra oglasa: OS00321NN
Vrsta: stanovanje
Tip: dvosobno
Leto izgradnje: 2020
Regija: Osrednjeslovenska
Področje: Brezovica
Lokacija: Vnanje Gorice
Velikost: 39,00 m²

Nena Nikolič

Opis

BREZOVICA, VNANJE GORICE, posredujemo pri oddaji delno opremljenega novega    dvosobnega stanovanja v izmeri  39    m2. V Vnanjih Goricah ob Podpeški cesti oddamo  svetlo in funkcionalno razporejeno 2-sobno stanovanje v pritličju stanovanjske hiše.

Stanovanje  obsega predprostor,   kuhinjo (oprema: kuhinjski elementi, hladilnik, štedilnik s pečico, pomivalno korito) skupaj  z jedilnico in dnevnim prostorom, spalnico in opremljeno kopalnico brez pralnega stroja . Sobi nista opremljeni.

Stanovanje ima talno gretje s toplotno črpalko,  internet – optika.. Stanovanje se oddaja delno opremljeno. Mesečni obratovalni stroški ( ogrevanje, voda, odvoz smeti, elektrika...) se obračunavajo po razdelilniku.

V stanovanju je napeljan odštevalni števec za elektriko, ki meri dejansko porabo električne energije  za vsako stanovanje posebej. Napeljan je tudi rekuperatorski sistem  za zračenje.

V  neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura: trgovina, lekarna, zdravstveni dom  in zelo  blizu je avtobusna  postaja za LPP št. 6B, ne Brezovici je pošta in še dve večji trgovini. Do avtoceste je cca 2,5 km.

Stanovanje se oddaja eni ali dvema osebama,  ki si želita udobnega bivanja v novem stanovanju.  Domači ljubljenčki niso zaželeni. Ob hiši je zelenica,  na voljo sta dve  parkirni mesti. Posebne kleti ali shrambe ni.

Stanovanje je takoj vseljivo. Najemno razmerje se sklene za dobo 1 leta z možnostjo podaljšanja, možnost prijave začasnega bivališča.

Ob podpisu najemne pogodbe se plača ena najemnina v naprej za tekoči mesec in 2 najemnini za varščino, ki se ob zaključku najema vrne. 

Pogoj najemodajalke za sklenitev posla je, da najemnik prevzame v plačilo del stroškov agenciji za  pripravo dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, 

 pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja  v znesku ene mesečne najemnine.

 Vabljeni na ogled od ponedeljka do sobote po dogovoru.