Stanovanje dvosobno + kabinet, prodaja Cena: 129.000,00 €

Kranj

Osnovne informacije o nepremičnini

Šifra oglasa: PS00359NN
Vrsta: stanovanje
Tip: dvosobno + kabinet
Leto izgradnje: 1930
Regija: Gorenjska
Področje: Kranj
Lokacija: Kranj
Energetski razred:
Velikost: 55,10 m²
Nadstropje: pritličje

Nena Nikolič

Opis

Posredujemo pri prodaj prijetnega dvo in polsobnega stanovanja kompletno adaptiranega v letu 2019. Stanovanje se nahaja v pritličju večstanovanjske hiše in ima lasten vhod. Ob adaptaciji je v stanovanje vgrajen visoko kakovostni prezračevalni sistem Lunos, ki poskrbi za prijetno klimo v stanovanju. Na novo je bila položena keramika, zamenjana notranja in vhodna vrata ter instalirana peč za ogrevanje z visokim izkoristkom. Premišjleno in z okusom je opremljena tudi nova kuhinja in ostala notranja oprema, ki je pri nakupu stvar dogovora. V celoti stanovanje oddaja prijetno energijo in je res vredno nakupa v smislu bivanja ali oddaje na trgu.

Razporeditev prostorov je izjemno funkcionalna saj na hodnik odpade minimalna površina stanovanja, hodnik obsega samo vhodni del stanovanja od tu vstopimo v kabinet (otroška soba ali spalnica) ali naravnost v bivalni del v katerem je združena kuhinja, jedilnica in dnevna soba. V nadljevanju se nahaja še nevsiljivo renovirana kopalnica in soba.

Lokacija stanovanja je v neposredni bližini centra - peš cone Kranja, kar pomeni par minut hoje. Prav tako se hitro in enostavno dostopa do vseh vpadnih cest v Kranj.

Parkiranje je zagotovljeno na javnih parkirnih mestih v okolici objekta z letno dovolilnico.

Stanovanje je prosto bremen in vpisano v zemljiško knjigo.