Osrednjeslovenska, Grosuplje, Šmarje-sap

Samostojna hiša

Cena: 479.000,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: PH00428SI
Vrsta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Osrednjeslovenska
Lokacija: Šmarje-sap
Področje: Grosuplje
Leto izgradnje: 1986
Leto prenove: 2021
Velikost: 304,00 m²
Parcela: 838,00 m²

Posredujemo pri prodaji urejene in prenovljene prostorne hiše  K+VP+M na odlični lokaciji v mirnem naselju enodružinskih hiš.

Hiša je klasične gradnje in bila zgrajena leta 1988, prvič prenovljena leta 2001, v zadnjem letu pa so lastniki izvedli ponovno obsežno kakovostno obnovo, ki vključuje namestitev rekuperacije (prezračevanje), menjavo strehe, menjavo oken in žaluzij (rolete Kosec), menjavo vhodnih vrat, menjavo vseh svetil, sanacijo fasade, menjavo vseh lesenih ograj, menjavo stikal, ureditev zunanje okolice, hiša pa je bila tudi v celoti prebeljena.

Ima vse priključke, ogrevanje je na plin (etažna plinska peč) in se zaračunava po porabi. Je izredno dobro vzdrževana in vseljiva brez dodatnih vložkov,  oprema, ki je vsa narejena po meri,  je skoraj v celoti vključena v ceno. V glavni spalnici je nameščena klimatska naprava, ki hladi ali ogreva celotno mansardo. V hiši je nameščen tudi alarmni sistem.

Dostop do hiše je urejen po javni asfaltirani cesti, prostorno urejeno parkirišče je primerno za parkiranje 4-5 avtomobilov.

Hiša obsega klet, pritličje in mansardo. V kleti so: večnamenski prostor ali prostor za druženje z lončeno pečjo, ki je sedaj urejen kot fitnes soba, kurilnica, utiliti oz. pralnica, shramba pod stopnicami, garaža in dodaten prostor za shranjevanje. V visokem pritličju so prostorna dnevna soba z izhodom na poklito teraso in prekrasen vrt, kopalnica, kuhinja z jedilnim prostorom in kabinet z dvema urejenima delovnima mestoma. V nadstropju so glavna kopalnica, 2 otroški sobi z izhodom na balkon ter glavna spalnica z garderobno sobo, ki se lahko uredi v dodatno otroško sobo.

Parcela v izmeri 838m2, na kateri stoji hiša, je sončna, izredno lepo urejena, ozelenjena, na njej pa je posejano tudi različno sadno drevje in grmičevje (jablana, sliva, češnja, ameriška in sibirska borovnica, aronija, trta ipd., na eni strani je ograjena z lovorikovcem. Po vrtu je razpeljan namakalni sistem. Zaradi velikosti in lege vrta, pa je na njem  možno  postaviti tudi bazen.

Lokacija omogoča izredno hiter in enostaven dostop do AC  priključka Šmarje-Sap (1 km), v bližini (400m) pa je tudi vsa potrebna infrastruktura: trgovina, pošta, banka, šola (kombijski prevoz), vrtec, LPP, ipd.  Primerno za ljublitelje narave, saj so v neposredni bližini kolesarske in sprehajalne poti, gozd, bajer ipd.

Nepremičnina je zemljiškoknjižno urejena, brez bremen in vseljiva po dogovoru. Vabljeni na ogled!

Špela Ingolič
:
02224
GSM:
031 537 399