Osrednjeslovenska, Ig, Iška

Hiša počitniški objekt

Cena: 135.000,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: PP00441SI
Vrsta: počitniški objekt
Tip: hiša
Regija: Osrednjeslovenska
Lokacija: Iška
Področje: Ig
Leto izgradnje: 1966
Leto prenove: 1995
Velikost: 85,00 m²
Parcela: 775,00 m²

V zaščitenem naravnem okolju Iškega vintgarja stoji pravljična hiša, zgrajena leta 1966 in delno prenovljena leta 1995. Je bivalnega tipa, prav tako pa je lahko namenjena sproščujočem oddihu za konec tedna ali pa za oddajo v turistične namene.

Obsega pritličje s predsobo, dnevno sobo s krušno pečjo, kabinetom, prostorno jedilnico, kuhinjo in kopalnico. V zgornjem nadstropju sta dve spalnici z izhodom na balkon in razgledom na  naravo. V kleti, ki ima samostojen vhod,  so prostorna shramba, kurilnica in pralnica. Poleg hiše stoji zidana garaža, preh hišo  pa se razprostira velika terasa.

Nepremičnina je opremljena z vsemi priključki (vodovod, elektrika). Zemljišče je razgibano in omogoča večnamensko uporabo, hiša pa je s teraso orientirana na jug.

Hiša je primerna za nekoga, ki ljubi mir in neokrnjeno naravo, in si jo želi urediti po lastnih željah. Izjemna lokacija nudi številne sprehajalne poti, pohodništvo po nižjih okoliških hribih kot je Krim, naravno plezališče, poleti pa se lahko osvežite v prijetno hladni vodi v samem Iškem vintgarju.

Je v neposredni bližini reke Iške in zelenih tolmunov. Prva trgovina in osnovna šola sta v Iški vasi, ki je oddaljena 3,5 km, od  Ljubljane pa je oddaljena le 15 km ali dobrih 10 min vožnje.

Nepremičnina je zemljiško knjižno urejena brez bremen in je vredna ogleda ter nakupa. Vabljeni  na ogled!

Špela Ingolič
:
02224
GSM:
031 537 399