Ljubljana, Šiška, Brod

Samostojna hiša

Cena: 358.000,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: PH00751SI
Vrsta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Ljubljana
Lokacija: Brod
Področje: Šiška
Leto izgradnje: 1971
Leto prenove: 2006
Velikost: 331,72 m²
Parcela: 329,00 m²

Posredujemo pri prodaji večje samostojne hiše v mirnem in urejenem naselju eno- in dvodružinskih hiš.

Hiša stoji na parceli kvadratne oblike, velikosti 329 m2, dostop do hiše pa  je urejen po asfaltni cesti.

Nepremičnina je na odlični lokaciji, v neposredni bližini so vsa potrebna infrastruktura (pošta, banka, vrtec, šola, lekarna, LPP,..), rekreacijske površine - priljubljena Šmarna gora, sprehajalne poti, reka Sava, Tacenske brzice ipd. Edinstvena lokacija omogoča tudi hiter in enostaven dostop do priključka na obvoznico oz. avtocesto ter do centra mesta.

Hiša obsega polklet, visoko pritličje, nadstropje in izdelano mansardo, prizidan pa je bil tudi večnamenski poslovni prostor z lastnim vhodom v velikosti  22m (pridobljeno gradbeno dovoljenje). V preteklih letih je bila menjana streha, menjana je bila tudi večina oken  in balkonskih vrata ter vgrajena je bila nova plinska peč, sicer pa je hiša v prvotnem stanju in je potrebna obnove. Medetažna konstrukcija betonska. Ogrevanje je centralno prek radiatorjev, hiša ima vse priključke.

V polkleti je predprostor, iz katerega se vstopa v ostale prostore: garažo/delavnico/kurilnico ter prostore, ki se jih lahko preuredi tudi v manjšo bivalno enoto: sobo, shrambo in kopalnico.

Visoko pritličje obsega: hodnik, predprostor, dnevni prostor, spalnico z izhodom na balkon, bivalno kuhinjo, 2 kopalnici in zimski vrt. 

V nadstropju so tri spalnice in kabinet ter 2 balkona. Mansarda je bivalna in funkcionira kot samostojna enota (ločeni števci) s predsobo, kopalnico, dnevno sobo, kuhinjo in spalnico.

Parkiranje je urejeno: 2 garaži in zunanji parkirni prostor, sicer pa je v neposredni bližini na voljo dovolj javnih parkirnih mest.

Za hiša je vpisana v zemljiško knjigo, ima pridobljeno gradbeno dovoljenje, vseljiva pa je po dogovoru.

Vabljeni na ogled!

Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del stroška prodaje nepremičnine v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

Špela Ingolič
Številka licence:
02224
GSM:
031 537 399
Telefon:
01 230 70 70
Email:
spela.ingolic@svet.si