Ljubljana, Moste Polje, Kodeljevo

Trisobno stanovanje

Cena: 275.000,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: PS00760NA
Vrsta: stanovanje
Tip: trisobno
Regija: Ljubljana
Lokacija: Kodeljevo
Področje: Moste Polje
Leto izgradnje: 1974
Nadstropje: 1.
Velikost: 85,00 m²
Parcela: 143,00 m²
Oprema: zemeljski plin
Ostalo: balkon, dve parkirni mesti, zemljiška knjiga

Predstavljamo vam izjemno priložnost za nakup trisobnega stanovanja v mirnem in privlačnem delu Ljubljane - Kodeljevu. Stanovanje se nahaja blizu Kajuhove ulice in je del dvostanovanjske hiše  v 1. nadstropju. Lokacija je naravnost odlična, saj je neposredno povezana z bogato infrastrukturo, trgovinami in avtobusno postajo. S tem pa hkrati ponuja izjemno hitro dostopnost do obvoznice in centra mesta, kar bo olajšalo vaše vsakodnevne poti in dejavnosti.

Prostoren dom

Stanovanje, ki meri 85m2  vas bo navdušilo s svojo prostornostjo. Ponuja vam kuhinjo z jedilnico, hodnik, spalnico, dodatno sobo, kopalnico, ločene sanitarije in dnevni prostor, kjer se boste sprostili in uživali v prijetnem vzdušju doma. Posebna prednost je balkon, ki vam bo omogočal razgled na okolico ter sproščanje ob svežem zraku.

Ogrevanje in zasebni parkirni prostor

Za vaše udobje je poskrbljeno s sistemom ogrevanja na mestni plin, kar vam bo zagotovilo prijetno temperaturo skozi vse letne čase. Posebna prednost te nepremičnine pa so dva parkirna mesta, ki sta na voljo pred hišo, kar vam bo olajšalo parkiranje.

Vrt za trenutke sprostitve in užitka

Stanovanju pripada čudoviti vrt, kjer boste lahko uživali v trenutkih sprostitve in druženja na prostem. Ta zasebni kotiček narave vam bo omogočal, da se povežete z zelenim okoljem in se sprostite ob prijetnih vonjavah in svežem zraku.

Pokličite nas, da se dogovorimo za ogled.

 

Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del stroška prodaje nepremičnine v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

 

 

Nada Naumoska
Številka licence:
0289802869
GSM:
040 899 299
Telefon:
012307070
Email:
nada.naumoska@svet.si