Ljubljana, Bežigrad, BS 3

Dvosobno stanovanje

Cena: 228.000,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: PS00766SI
Vrsta: stanovanje
Tip: dvosobno
Regija: Ljubljana
Lokacija: BS 3
Področje: Bežigrad
Leto izgradnje: 1976
Leto prenove: 2013
Velikost: 56,10 m²

Posredujemo pri prodaji dvosobnega stanovanja v urejenem večstanovanjskem objektu za Bežigradom. Objekt je dobro vzdrževan,  ima upravnika ter vse priključke. 

Stanovanje ima funkcionalen tloris in  je dobro vzdrževano. Okna so bila menjana, prenovljen je bil tudi del kopalnice in kuhinja,  sicer  je v prvotnem stanju. 

Obsega:  predsobo, kopalnico, prostorno spalnico, otroško sobo, svetel dnevni prostor z jedilnim delom in izhodom na manjši balkon ter kuhinjo.Stanovanje je opremljeno in pripravljeno za vselitev po dogovoru.

Stanovanje ima odprt pogled in je zemljiškoknjižno urejeno.

Je na izredno privlačni lokaciji, ki omogoča hiter in enostaven dostop do obvoznice, kar je še posebej priročno za tiste, ki se vsakodnevno vozijo v službo ali šolo. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura, vključno s šolami, vrtci, javnim prevozom (LPP), pošto, bankami in fakultetami. Rekreacijske površine in športni park Stožice so prav tako v neposredni bližini, kar ponuja možnosti za aktivno preživljanje prostega časa.

Parkiranje je urejeno v okolici objekta na parkiriščih, ki so rezervirana izključno za stanovalce naselja in so varovana z zapornicami. To zagotavlja varnost in enostaven dostop do parkirnih mest.

Stanovanje je zk urejeno in  trenutno zasedeno z najemnikom (do 1.8.2024). Najemnik je pripravljen v dogovoru z novim lastnikom še naprej ostati v stanovanju.

Vabljeni na ogled !

Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del stroška prodaje nepremičnine v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

 

Špela Ingolič
Številka licence:
02224
GSM:
031 537 399
Telefon:
01 230 70 70
Email:
spela.ingolic@svet.si