Osrednjeslovenska, Logatec, Logatec

Večnamemben poslovni prostor

Cena: 3.000.000,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: PP00777JP
Vrsta: poslovni prostor
Tip: večnamemben
Regija: Osrednjeslovenska
Lokacija: Logatec
Področje: Logatec
Leto izgradnje: 2016
Velikost: 2.443,40 m²
Parcela: 3.999,00 m²

Predstavljamo vam sodoben industrijski objekt z delom poslovnih prostorov, ki se nahaja v hitro razvijajoči se industrijski coni. Ta impresivna nepremičnina s prostorno parkiriščno površino in dolgoročnim najemnikom predstavlja idealno priložnost tako za podjetnike kot tudi za vlagatelje.

Vrhunski industrijski objekt s poslovnimi prostori

Z veseljem vam predstavljamo edinstveno priložnost za nakup moderne in privlačne nepremičnine, ki se nahaja v industrijski coni Logatec. Ta izjemna nepremičnina je kombinacija skladiščnega in poslovnega objekta, zgrajenega leta 2016, in se razprostira na impresivnih 2.443,4 m2. Ena od ključnih prednosti te nepremičnine je njeno obsežno zemljišče (4.000m2), ki nudi številne možnosti za različne poslovne dejavnosti. Sodoben in privlačen videz objekta bo nedvomno pritegnil pozornost trenutnih in bodočih poslovnih partnerjev.

Dobra lokacija za rastoča podjetja

Industrijska cona v Logatcu je idealna lokacija za podjetja, ki želijo biti v središču dogajanja. To območje hitro razvija in postaja vse bolj privlačno za poslovneže ter vlagatelje. Neposredna bližina avtoceste omogoča enostaven dostop do drugih ključnih destinacij, kar bo olajšalo vaše poslovne dejavnosti in distribucijo.

Veliko prostora za parkiranje

Prednost te nepremičnine je obilica zunanjega prostora za parkiranje, kar je ključnega pomena za industrijske objekte. Tukaj boste imeli dovolj prostora za parkiranje osebnih vozil, tovornjakov in drugih prevoznih sredstev, kar bo vašim strankam, zaposlenim in dobaviteljem zagotovilo enostaven dostop.

Odlična priložnost za Investicijo

Ta izjemna nepremičnina v Logatcu predstavlja odlično priložnost za investicijo. Trenutno je objekt že v uporabi, saj ga zaseda dolgoročni najemnik. Ta stabilen in zanesljiv najemnik zagotavlja redne prihodke, kar je ključnega pomena za donosno naložbo. Investitorji, ki iščejo varno in dolgoročno naložbo, bodo v tej nepremičnini našli idealno izbiro. S čistim lastništvom in urejenimi vpisi v zemljiški knjigi je nakup te nepremičnine izjemno preprost in brezskrben. To vam omogoča, da se osredotočite na uživanje v koristih lastništva, brez nepotrebnih skrbi glede pravnih vidikov.

Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del stroška prodaje nepremičnine v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV. Stopite v stik z nami še danes, da se dogovorimo za ogled nepremičnine in vam predstavimo vse, kar vam ta objekt lahko ponudi.

Za več informacij nas pokličite  na  tel. 041/273-492 Goran.

Pisarna
Telefon:
01 230 70 70
Email:
info@svet.si