Ljubljana, Vič Rudnik, Vič

Dvojček hiša

Cena: 980.000,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: PH00785AZ
Vrsta: hiša
Tip: dvojček
Regija: Ljubljana
Lokacija: Vič
Področje: Vič Rudnik
Leto izgradnje: 2023
Velikost: 157,35 m²
Parcela: 244,50 m²

Posredujemo pri prodaji dveh enot dvojčka v modernem slogu, zasnovana po arhitekturnem načrtu priznanega arhitekturnega biroja Bevk Perović. Na izredno mirni ulici in sončni lokaciji, nedaleč od središča mesta nastaja hiša sestavljena iz dveh popolnoma ločenih enot obdanih z drevesi, kar zagotavlja obilo miru in zasebnosti za prijetno bivanje. Lokacija hiše je idealna, saj nudi vso potrebno infrastrukturo za sodoben način življenja, hkrati pa ohranja občutek zasebnosti in miru. V neposredni bližini so dostopne avtobusne postaje LPP, fakultete.

Vsaka enota ponuja premišljeno razporeditev prostorov za maksimalno udobje bivanja. V pritličju vsake enote se nahaja svetel in prostoren dnevni del z odprtim izhodom na teraso ali vrt. Prostorna kuhinja in jedilnica omogočata prijetna druženja ob kuhanju in obrokih. Prednost dnevnega prostora je dvoetažna višina, ki ustvarja občutek prostornosti in omogoča vstop naravne svetlobe. Prav tako v pritličju najdemo toaleto, utility in predprostor/hodnik.

V prvem nadstropju se nahajajo spalnice, kopalnica ter garderobni prostor. Mansarda je izredno prostorna in ponuja možnost za ureditev dodatne pisarne. Velika spalnica ima izhod na odprto teraso, ki nudi zaseben, miren kotiček v naravi.

Dvorišče in vhod v hišo bosta tlakovana z brušenim betonom, ki se lepo dopolnjuje z lesenim tlakom in pasom sivega lomljenca. Vsaka enota ima svojo vrtno lopo, kjer lahko uživate v senci in svežem zraku. Na dvorišču so predvideni parkirni prostori za goste, ob hiši pa sta dve parkirni mesti za vsako enoto.

Pri gradnji hiše so bili uporabljeni izjemno kakovostni in trajni materiali. Streha je nesimetrična dvokapna, prekrita s titan-cinkovo pločevino, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Okna so 3-slojna z leseno notranjo in aluminijasto zunanjo stranjo, opremljena z zunanjimi senčili na električni pogon ter aluminijastimi okenskimi policami. Ogrevanje je urejeno s toplotno črpalko, ki omogoča talno gretje v vseh prostorih. Hiša je predpripravljena za rekuperacijo, hlajenje in klimatske naprave.

Dokumentacija za hišo je urejena. Cena ene enote znaša 980.000 EUR, vključno z DDV. 

Pričakujemo, da bo gradnja zaključena jeseni 2023. Za ogled in dodatne informacije nas kontaktirajte. Vljudno vabljeni na ogled!

Andraž Žele
Številka licence:
03212
GSM:
040 377 067
Telefon:
040377067
Email:
andraz.zele@svet.si