Ljubljana, Šiška, Tacen

Samostojna hiša

Cena: 1.600,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: oddaja
Šifra oglasa: OH00788SI
Vrsta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Ljubljana
Lokacija: Tacen
Področje: Šiška
Leto izgradnje: 1972
Velikost: 311,40 m²
Parcela: 691,00 m²

Posredujemo pri oddaji končne samostojne hiše na odlični lokaciji na Brodu. 

Hiša stoji na ravni parceli,  na mirni in zeleni lokaciji v  urejenem naselju eno in dvostanovanjskih družinskih hiš. Ima odprt pogled,  je dobro vzdrževana in delno opremljena, obdaja pa jo ozelenjen vrt.

V bližini je vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec, trgovina, pošta, banka, LPP), lokacija pa omogoča tudi hiter in enostaven dostop do obvoznice in AC priključka. V neposredni bližini so tudi številne sprehajalne poti in rekreacijske površine ter priljubljena Šmarna Gora.

Primerna je za družino ali skupino  zaposlenih. 

Razporeditev: visoko pritličje -  dnevna soba z izhodom na teraso, kuhinja,  kabinet, predsoba in sanitarije. Prvo nadstropje obsega: 2 kopalnici, spalnico, garderobno sobo, otroško sobo in kabinet. V mansardi se oddaja še ena soba z umivalnikom.

Parkiranje je urejeno pred hišo, v garaži in pred njo. Poleg najemnine najemnik plačuje tudi obratovalne stroške: ogrevanje - kurilno olje, elektrika, ipd.

Hiša se oddaja skrbnim in urejenim najemnikom za obdobje enega leta z možnostjo podaljšanja. Najemnik je dolžan na lastne stroške skrbeti tudi za primerno urejenost vrta (košenje trave, obrezovanje žive meje ter sadnega drevja, cvetlic ipd.)

Vabljeni na ogled!

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla je, da najemnik prevzame v plačilo del stroškov agenciji za  pripravo dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine,  pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja tj. najemnik pri oglaševani

najemnini plača 1.600,00 EUR plus 22% DDV.

Špela Ingolič
Številka licence:
02224
GSM:
031 537 399
Telefon:
01 230 70 70
Email:
spela.ingolic@svet.si